Aynen fotoğraftaki nismo görüntüsü güzel diye bunu koydum ama normal gtrde iyi 2.8 saniyede 100e çıkıyor aventadordan bile hızlı. Ki nismo normal r35den 100 bin dolar daha pahalı yani şu an normal r35 sahibindende 3.650.000 tl falan nismo türkiyeye gelde o da 4.5-5 milyon tl arası bişey olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
R35 alırdım, daha çok seviyorum.
458 de iyi ama yüzü eskidi.
Bende ferrariciyim normalde ama gtrnin daha yeni olması ve 0-100 hızlanmasının daha iyi olması sebebiyle bende sanırım r35 tercih ederdim
Knk bak simdi bisey yazacam ama sileceksin sonra o efsanenin ismi burada olamaz olur mu knkm
Knk özelden yaz söyleyeim
Tamam kanka nasıl istersen merak ettim kimmiş o efsane
Nismo R35 GTR alırdım
Bir ferrarici olarak bende çıkmazdayım r35i de beğeniyorum ama ferrarici olduğum için ferrari daha ağır basıyor
Normal bi r35 olsa ferrari yi tercih ederim ama resime nismo koymuşsun ileride çok değerlenicek bi araç bu yüzden gtr ı seçtim bro
Aynen fotoğraftaki nismo görüntüsü güzel diye bunu koydum ama normal gtrde iyi 2.8 saniyede 100e çıkıyor aventadordan bile hızlı. Ki nismo normal r35den 100 bin dolar daha pahalı yani şu an normal r35 sahibindende 3.650.000 tl falan nismo türkiyeye gelde o da 4.5-5 milyon tl arası bişey olur
GTR Candır.
Bir ferrarici olarak r35 benide çekiyor kendine açıkçası
Ferrarinin duruşu yeter sadece 🔥🔥
Atmosferik bi de 🤤
Nissan Gtr R35 tek geçerim.
ferrari bence..
Banada ferrari ağır basıyor ama r35in daha yeni ve 0-100 hızlanmasının daha hızlı olması beni biraz çeliyor açıkçası
maserati grancabrio
Şıklarda yok ama o bir tercih