1. Sedanla Suv karşılaştırılmaz. (G63 le Range karşılaştırırsın mesela veya sedan olarak atıyorum corolla civic karşılaştırırsın) 2. Diyelimki karşılaştırdın bu arabaların arasında 600-700 bin tl fark var. 3. Aşağıdaki yorumları okudum G63 kullanan herkes çekicidir yanına yakışıp yakışmamak diye bir şey yok kızlara göre. rahat rahat satın ala bilirsin.
Ben amerikada yaşıyorum almayı düşünüyorum yakın zamanda türkiyeye uzun süreli tatile geldiğim zaman yanımda getirmek istiyorum araba çok yüksek 1.97 felan benim boyum 1.82 sence arabanın yanında iyi durur muyum tipte sorun yok ama eller felan çok büyük değil 😀
Tatil için geleceksdn zaten üsttekinden uzak dur çok itici bence. Her gün etilerde takılmayacaksan tabi. Yanında gayet iyi durursun yahu bu arabayla aynı boyda olmak mümkün mü😂
Değil tabi haklısun ama 1.82 elleri vs çok büyük olmayan biri yanında itici durur mu diye merak etmiştim bu arabanın yanına yakışma olayına bende inanıyorum 😀
Bence yakışırsın zaten tipin iyiyse. Yalnız çok güzel ya tank gibi en sevdiğim tarz. Böyle görgüsüz gibi kaldırıma park etmelik, dağ bayır gitmelik araç