Türkiye'nin en pahalı Tofaş arabası bugün Bursa'da satılmış. Tanju Akdoğan diye bir Fenomen var, modifiye ile ilgilenenler biliyordur. Bir buçuk yıllık emeği sonucu ortaya çıkan arabasını satmış. 560 beygir gücündeymiş. İç tasarımı ve orijinal kaportasıyla ilgi çekmiş.
Ben asla almazdım ya.. Saçma geliyor.
Türkiye'de 180 bin TL'ye TOFAŞ satıldı! Paranız olsa alır mıydınız?
Bak şimdi bunlar yüzünden fiyatlar artıyor. Bakıyorlar bu adan 30 binlik bir aracı 35 yapıyor bunu gören 40 yapıyor. Böyle böyle fiyatlar uçuyor anlayacağın. Bu satılıyorsa benimkisi daha fazla yapar hesabı.
isterse 1 milyon olsun olan paramın 1 kuruşunu şuna vermem 30la giderken darmadağın olup öleceğin bir araba elinle tahta kırmaktan hiçbir farkı yok güvenliğin yok
Asla almazdım. Bu paraya hayalimdeki Ford C-Max Titanium X ve kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal alırdım. Birisi 110 bin ₺, diğeri 35 bin ₺. Geri kalanları da tamirata (kambur kasa Kartal'a restorasyon) harcardım.
Selam millet, Aracı ve satılmadan önceki sahibini (Tanju Akdoğan) yakından takip eden bir arabacı olarak araç hakkında bildiklerimi anlatayım. Araç düşük km ve çok temiz, titiz kullanılmış şekilde orijinal olarak Tanju Akdoğan tarafından alındı. Aracın motoru güçlendirildi 500 hp güce ulaştı. yeni güçlü motora uygun olarak şase ve kabin de sağlamlaştırıldı. İç kısım komple çok katlı yalıtım ile kaplandı, göğüs koltukları, taban halısından emniyet kemeri halatlarına kadar komple değiştirildi. İçeriye bir Mercedes görüntüsü verilmeye çalışıldı. Orjinal Mercedes direksiyonu takıldı. Ses sistemi güçlü ve kaliteli olarak değiştirildi.
Genel olarak araca çokca harcama yapıldı. Bundan dolayı bende fiyatının normal olduğunu düşünüyorum. Şuanda ölü tofaşlar 40-45 bin TL civarına satılıyor. Bu kadar harcanmış bir araç için normaldir. Ayrıca aracı alan kişiye de enayi falan demek yanlıştır herkesin zevki farklıdır. Biz bilemeyiz ki bu tofaşı alan kişi belkide bunun parasını yani 180 bini 1 günde kazanıyor ve gözüne gelmiyor zevk için para harcayan insanlar da var. Ha sen çok zengin olsan da almazsın orası ayrı ona Bi şey diyemem ama zevk meselesi tamamen. Diyeceklerim bu kadar iyi günler.
Bu bir keyif arabasi. klaaik bir araba sayilabilecek kadar hatri sayilir fanı var. ise ticari acidan bakarsak bu arac 20 bin daha koyabilir fiyatina. cunku arac siradan bir arac degil. keyfi olarak modifiye edilmis. parasini boyle harcamak istemis adam. icerisinde bulunan degisen parcalari cikarsak zaten 200bin eder araba haricinde. anlamayanlar cok bos yapiyor
adam 10k lık direksiyon taksın 35k lık koltuk taksın ztn bu parayla 1 doğan SLX alırsın şimdi arabayı sağlamlaştırsın 1 doğan SLX daha etti BMW motoru taksın motoru doldursun 2 doğan SLX etti kendince modifiye etsin ince detaylar 4 tane doğan SLX parası harcasın sadece modifiyeye sonra sonra birileri çıkıp ordan arabanın piyasasını arttırıyor desin sende yap sende o fiyata sat adamın parası var yapıyor zevk meselesi değilmi istediğini yapar istediği fiyatlarda satar o araba 180 k etmiyor daha fazlasını hak ediyor içinde emek var emek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Türkiye bura. Çürük araba için bile en az 30bin vermen lazım. Hadi çürük için kredi çektin geri ödedin 50bin. Asgari ücret alsan, 50bin için 10 sene çalış artık. Yeminle ülke içinden çıkılmaz berbat bir durum aldı dibi gördü. Bir de tutup Tofaşa o kadar para vericem ha? Zevk degil bariz aptallık
Almam çocukluğum tofaşın içinde geçti gençliğimde cengiz kurtoğlu açıp sonses gece yarısı gazlıyorduk ya da dj arm açıp kopuyorduk arabada güzel günlerdi ama almam asla çok masraf yaratıyor 98 şahin vardı sonra 200 model doğan slx hepsine bindim kullandım
Bu arabanın modifiyesine çok fazla paralar döktüler dıradan bir Tofaş değil anlayacağın, sana-bana göre değmeyebilir ama adamların parası var ve seviyorlar. İnsanların harcayacağı paralara bari karışmayın.
Parası olan saçma sapan yerlere saçıyor işte. Benim elimde olsa o miktar ev almaya çalışırdım ufak ve eski olsa dahi. Herkesin ihtiyaçları ve öncelikleri farklı işte 😂 Kimine göre tofaş büyük ihtiyaç 😂
İleri muhendislik eseri 560 beygirlik bir tofaşa o para verilir. Lakin sanayide usta işi yapılmış bir tofasta 560 beygir güç ciddi güvenlik sorunu yaratir. Emin olmadığım bir araca o parayi verip kullanmam.
Yolda parçalar uçmazsa iyi Döküntü bir kaporta aksamı var En ufak su gördü mü çürümeye başlıyor ve kanser gibi dağılıyor Alanın da satanın da aklına yanayım
Parasını oyunlara basan bir kişiyim genelde ama bu tür arabaların hastası varsa o paraları verirler rahat. Nasıl BMW Mercedesin hastası varsa Tofaşında hastası var:
motor bildiğin slx motoru 560 beygir falan nerden gelsin yayları kaldırsın 5 kolda orjinal jantını taksın 38 verelim muayenesi yeniyse tabi. o kemerden de geçmez e onayı yok
Almam alanın kafasını zikem arabada bir kaza yap 2 ye bölünüyor konfor desen zaten yok acayip saçma Tofaşk görünümlü araba ama kaputta milyarlar yatıyor
Ewt bizzat tanirim tanjuyu ama ben o fiyati ona vermem tamam iscilik vs yapimi cok guzel oldu ama o fiyatane arabalar var bedava verseler binmeyecegim bi araba
Param olsa bile almayacağım arabadır. O paraya daha iyi, sağlam bir araç alırım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Makina bursa da Deli metin performans tarafından yapıldı motora 40 bin koltuklara 10 10 20 ve direksiyona 10 bin tl vermisler makina 450 hp gücünde hastası olan bayilir