bir tane kız arkadaşım artık erkek arkadaşının arabasını kıskanıyordu.. şaka gibi :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Para ile satın alınan herhangi bir şey eş/sevgili kişisinden daha değerli olamaz. Bunlar nasıl insanlar da, yok kapısını hızlı kapattı, yok parkederken sürttü diye sevgiliye kızıp, emanet verince 2 gün uyuyamıyorlar? Kazara zarar gören hiç bir maddi varlık için, araba da olabilir, ev eşyası da, kazaya neden olan sevgi duyduğunuz, ailenizden biriyse kazanın failine kızmamalısınız, bu emtia sevdiğiniz kişiden daha değerli değilse. Sevdiğiniz kişiden daha fazla değer verdiğiniz bir eşyanız varsa, insanlığınızı gözden geçirin derim.
Bana tercih sunması hoşuma gitmez. Kıyasa gerek yok hayatta her şeyin ve kişinin ayrı bir yeri var. Şahısla maddiyat kıyaslanamaz. Ayrıca böyle bir soruya rest çekesim gelir. Bakalım işi yokuşa sürelim, tepkisi ne olacak diye yoklarım. O yüzden araba. Hodri meydan:)
Erkeğe sorulur mu bilmiyorum ama bana sorulmaz.
Arabam çok kıymetlidir çünkü her konuda benim yardımcım.
En basiti otobüs taksi cilesinden kurtarıyor.
Yani biri bana araban mi ben mi derse ne saçmalıyorsun derim. Tabi ki arabam.😍
Bende olsam araba derim. İstediğin anda satıp kurtulabilirsiniz. Karı ya da koca öyle mi? Kötü çıksa da satamazsın. Yeni alma tamam kabul, ama bedava versen de almaz kimse 😂😂😂
Cevap
117Cevap
Selam,
Görseldeki muhtemelen mizah için espri olsun diye falan yapmış yazmış olmalı onu, umarım.
Konuya gelelim.
Erkek yeri geldiğin de naralar eşliğinde bağıra bağıra "seni seviyorum, senin için herşeyi yaparım, senin için ölürüm, illede sen ille de sen " diye biliyor iken ve evrende "onu" en değerli diye ilan ediyor iken...
Çok uzadı kısaca,.
Pampa ! Sevdiği kadını arabasıyla kıyaslayacak olan adam "adam" değildir !
İnsan müsveddesidir !!!
Kıskanıp cinayet işleyen cins seviyor ise insan gibi sevsin bir zahmet !
Sevdiği kadın ile arabası arasında ki her soruyu ve sorguyu yapan tiplere şu 👇 görseli hediye ediyorum.
Erkeğe iki şeyi asla sormayın ;
1 - Annen mi yoksa ben mi sorusunu,
2- Araban mı yoksa ben mi sorusunu..
Çünkü alacağınız cevaplar sizleri üzer.
Birkaç kez bunun konusu geçmişti. Arabasının kapısını açıyordum arkadan araba geliyormuş bağırdı eline bir şey olacak diye. Dedim arabanın kapısı da gidebilir, o önemli değil dedi. Mesela arabasını istesem verir çarpsam bir şey olur mu dediğimde de canına bir şey olmadıkça sıkıntı yok der. O yüzden sormasam bile cevabın ben olacağını biliyoruum.
Bu çocuk sana aşıkkk beyz
Bu kişiden kişiye değişiyor ya ama geneli duygusal bir bağ kuruyor arabaları ile, bi flörtümün arabasının kapısını hızlı kapattım diye benimle kavga ettiği olmuştu. Babam yeni aldığı arabasını kuzenime vermişti tam iki gece gözüne uyku girmemişti arabası gelene kadar döcmdö
😂
Bir kadın asla kendini arabayla aynı kefeye koymamalı..
Kadın kendi değerini kendi biçmeli.
Yoksa o erkeğin gözünde ancak bir araba kadar değeri olur..
Ayrıca erkek bir kadınla bir şeyler yaşamak istiyorsa elbette ki "Sen Aşkım" diyecektir..
Kadınla bir şeyler yaşadıktan sonra elbette ki "Araba Aşkım" diyecektir..
Arabasıyla , anahtarıyla hava atan erkeklerden nefret ederim, insandan daha mı önemli araba? Demek ki önemliymiş bizim milletimize sen ne anlatıyorsun zaten kızım
Sorulmaz. Sana 'Makyaj malzemelerin mi ben mi?' dese ne cevap verirsin? Tahminimce kızarsın. Erkekler de öyle. Arabalarının yeri bir başka.
~yani öyle bir soruya karşı bir savaşı başlatmış olabilirsin 🌷
Ben büyük ihtimalle karım derim çünkü arabam yok ama motorun mu karın mı derseler bu defa tabiki motorum derim çünkü evli değilim 😂 😂 💦 😂 💦 Allah her türlü işimi rast getiriyor. Teşekkür ederim Allahım..
Vallahi aklı olan erkek arabasını daha çok sever bence. Yani bana sorulsa, ben de arabam derdim. Bir sürelik hayatımda ya olacak, ya olmayacak biri için Cicim'i satmam yani. Yıllardır beraberiz.
Tabi ki de araba küsmez trip atmaz canı sıkılınca durduk yere saçma sapan kavgalar çıkarmaz binme demez inme demez insanın ömrünü tüketmez bakımı yaptırır yakıtını koyarsan hiçbir derdi kalmaz…
Sor bakım o erkeğe doblosu ile çocuk yapabilir mi ya da doblosu ona yemek yapabilirimi elbisesini yikayabilirmi ona satılabilir mi sokmusum arabasina
ben böyle bir soru sormam çünkü alacağım cevaptan korkarım kiii eminim arabam derdi kim olursa olsun 😂
erkekler için 1 arabaları iki tuttukları takım hassas nokta 😂
Bana sorsalar kız derim. Arabam kızdan önemli değil. Dandik arabam (Renault Clio Symbol) olduğundan dolayı pek değer vermiyorum. Satsam bir Renault 12 Toros yeter.
Kendınızı bir araba ile kıyaslayacak kadar düştüyseniz hahahaha
Zaten böyle bir kekoyla beraberseniz geçmiş olsun... Ne aracı ne de kişi almışsındır; babayı almışsındır!..
Sormamak gerekli. Hiç birşey için tercih sunulmamali. Birisi can biri canan. 🤗 İlla tercih olursa araba tabiki 🤣🤣😋😋
Kişiden kişiye değişir bu soru. Seviyorsa hiç düşünmeden sevgilisini seçer. Sevmiyorsa bu konuda taviz vermez ve arabasını seçer.
Ben olsam bu soru karsisin da" Soruya soru ile karsilik verirdim.
Ben ve arabam'mı?
Yoksa arabasız ben'mi?
Kendimi asla o derece düşürmem. İnsan önce kendi değerini bilecek. Yoksa o araba kadar değerin olmaz. 😊
Arabamla duygusal bağ kuramadım hiç. Ama motorum başka. Bu zor bir soru olurdu. Ara ara aklıma gelirdi motorumla viraj dönerken. 😂
Uzunca anlatmak yerine göstereyim:
https://www.youtube.com/embed/a9B9ByNytMQBen kadınımı seçerim araba yine olur önemli olan duygular.
Bence her ne olursa olsun karşılaştırma çok saçma. Bana o mu ben mi diye sorsa inadına o derim
Araba nedir ya Araç sonuçta tabiki sevgilimi seçer onunla evlenip düğün yapar takılarla daha yeni bi üst model araba alırım
Ln sende işi biliyon ha bu zekayi matematikde kullansan profesördün
@NEDIYOLANBU eyvallah
Kafası esince gidecek biriyle beni terk etmeyecek, her günde sorgusuz sualsiz kahrımı çekeni aynı terazide tartamam.
Tabi ki araba
Ha bu kafayla Yanlız kalırsın diyenlere de attığınız tripler bitcoin versenizde çekilmez
Bazılarına annen mi araban mı desen valla arabasını seçecek çok insan vardır 😅 bırak ben diye sormayı
- arabanı yıkadığın gibi beni yıkamadın be bir gün olsun!
- tellak mıyım ben, niye yıkıyorum seni?
Yaşandı
Bana sorsan ben de araba derim ama erkeğe ve arabaya göre değişir. Mesela Tesla mı yoksa Froy Gutierrez mı desen.. Çocuğu seçerim, üzgünüm Elon..
Erkekler bizi galiba eşya görüyorlar böyle düşünen erkekte zeka yok
Araba araçtır, kadın da insan.
Ama bu soruyu soran nasıl tanımlanır bilmiyorum.
Arabadir. Ama bana insanlar mi yoksa gitar enstrumani mi diye sorun gitar derim 👍🏻👍🏻
Saçma sapan sorular sorma derim.
Ruhsal bozukluğu olan birisi canzsı bir varlığı kıskanır.
Çok saçma cansiz bir şeyle niye karşılaştırırlar anlamam.
Boş işler bunlar. Duygusuz ilişkiler , teneke yığını ile insan bir olur mu. İnsan sever değer verir ve acı tatlı bir ömür paylaşır. Son günlerinde de birbirine destek olur. İhtiyarlayıp ele ayağa düşünce araba gelip bakar sana..!
ne cevabı alacan
arabam diyecek ne diyecek başka
Mal kazanılır, ama sevdiğim dünyada tek. Örneği yok
Bravo jellatın 7 yaşındaki kızı sudeyi etkilediniz
Kim 7 yaşında
Jellatın gızları
Jellat ne. Hiç bir şey anlamıyorum dostum
He jellat derken cellat36 diyorum anla abi
Dostum cellatıda tanımıyorum sudeyide tanımıyorum. Açıkçası hiçbir şey anlamadım bu muhabbetten
Ee peki sorun yok
Öyle şanlıyım ki arabasıni bana değişmeyen birini muahakak bulurum..
Ne araba ne para ne mal ne mülk sadece huzur veren bir insan
Kocasına güzel eşlik eden bir kadını kocası hiç bjrseyle aynı kefeye koymaz eşini
Bence bu
Erkek olsam böyle bi soru soracak kıza arabayı bırak her şeyi tercih ederim zaten ıyy
Arabalarım benim için çok özel değil. Tercih konusu bile yapmam.
Valla bence çok saçma bir bayanmı? arabammı? Madein Turkey
Araba derler diyen erkekler olmuş.. kendilerini ne görüyorlar acaba : D
Bir kadın bir erkeğe böyle bir soru soruyorsa o erkek daha olmamış demektir. Taze daha dalında.
Istedigim araba 0i turkiyede 1milyon tl+ var sen dusun gerisini.
Birbirine iki denk şey değiller ki kıyas yapayım. Saçma bir sorunun cevabı olmaz.
Çok zor bir soru ancak çoğu erkek araba düşkünü olduğu için hiç şüphesiz arabam diyecektir
Kıyaslanması saçma bence. Eş daha ön planda olması lazım.
karisinin yerinde olsam bosamistim. Nankör beyinsiz e bak
Araba herzaman alınır bulunur ama,
Sevgili ve kız arkadaş bulunmaz...
Ben olsam ben bile arabayı seçerdim. Bir erkek düşünmeden arabayı seçer garanti.
Sevgilim sorsa arabami tercih ederim. Bi kadin olarak arabam buyuk zaafim
Kendini eşya ile kıyaslayanlara üzülesim geliyor 😥
Erkekler sandığımdan daha salakmış
Benim arkadaşımdı sevgilisine sordu araba dedi şaka gibi arabasına kızımm diyordu😂
Tabikide abara aw (aw küfür değil) o abarayla seneler gecirebilirsin ama karı geçici bişidir bi aldatır bitti aw amaa abara seni aldatmazda yarı yolda koymazda ab yni yes abara noowww karııı
Kavga edince direk arabasına saldırıyordum tel tokalarla 😌
Önce seçenek olmayacak kadar değerli olacaksın adamın gözünde sonea bu soruya da gerek kalmaz
Beni zamanında ne Porscheler Lamborghini ler istedi de senin külüstür Mercedes e vardım diyorum 🙈
Ya bi git yaaa lamborghini istemiş kabul etseydin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?