Arkadaşlar esim 2000 model 4x4 land rover aldi sanruflu. 2005 model olsa hadi neyse dicektim ama modeli hic begenmedim
Simdi bu araba hafta ici bende olacak hep. Size sorum bu araç bi bayana yakışır mi?
Simdi bu araba hafta ici bende olacak hep. Size sorum bu araç bi bayana yakışır mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Park edebiliyorsan yakışır ama eşin araştırdı mi alırken kronik sorunları olan bir araba
ben kendime volvo yakıştırıyorum ve severek kullanıyorum
Pek gitmez, Süleyman Çakır’a gider cinsten bir araba öyle diyim 😂
yakışır bence sugar mommy bile olursun :D
Knk dur 23 yasindayim ne momysi 😳😳
seksi durur arabana manita atarsın işte :D
Evliyim heey
Büyük araç kullanabilirsen yakışır
Yakisir tatlimmm kazasiz belasiz insallah
G63 olsa belki yakışırdı
Offf be sorma
Doğan olmadığına şükret. Yerden yüksek torqlu bir araç. Allah kaza bela vermesin H. o
Dogru diyosun kardeşim 😄 sagolasin allah razı olsun bak gece gece cennete 1 points kazandın dua ettim.😄😄
Güzel araba
Yakışır
Evet. .. ..
Bayan değil kadın
Yakışır
fakirsin
Güçlü gösterir
Ama dusuk model 😶
Haklısın sana bir 2021 range rover yakışırdı en iyisi sen bunu söyle kocana hatta adama o kadar yüklen ki bu kadar masrafa girip senin için yaptığı güzel şeylerden pişman olsun ve bu yüzden sürekli kendini suçlasın
Pardon ama siz eşi bulunmaz biri misiniz?
Ancak şunu bilin eşiniz gerçekten çok değerli bir insan sizin için çabalıyor. Biraz bundan mutlu olmayı deneyin doyumsuz olmayın
Evet mutlu olmam için çabalar. sagolsun durumuda cok cok iyi güçlü bir esnaf cunku her ay alışverişime 10 bin TL. verirken ve bu para asla onu zorlamazken araba neden 2000 model sorgulamıyor degilim 😇 cidden ben istemem o hep böyle asiri para verir bana mesela aylik kazancı 80 90 bin o. yuzden bana verdiği para batmaz ama. ne bileyim sasirdim 2000 modele. Ama. sundan emin ol esim simitcide olsa onu cok severdim. Ki biz evlendigimizde baska. isyerinde çalışan isciydi ve bende kendi maaşımı olduğu gibi esime. verirdim evimde de idaremi yapardım. Az cok anlamışsındır zaten paraya değer veren biri değilim sadece bayanda abes dururmu o arac diye sordum
Sevgiler...
Ki, evet. Esi bulunmaz biriyim
Benden dünyada bir kisi daha yok 😉
O zaman size de sevgiler eşiniz ile mutlu bir ömür sizin olsun bu durumdan şikayet etmemeniz daha doğru olur range rover 2000 model şu an çoğu arabadan iyi ve evet yakışır
Range degil land
Özür dilerim şehven öyle yazmışım hala görüşüm aynı
Peki
evvet