Niye bir kadın arabasının kapısını hızlı kapattı diye kızmıyor mu? Bunun kadını erkeği yok. Normal kapatılması gerekirken hızlı kapatmak onun özelliğine, kullanımına zarar vermiş oluyorsun.
Bir araba kolay alınmıyor. Tamam bir gönülde kolay kazanılmıyor ama mal canın yongasıdır bu da böyle. 🙂Empati yaparmısın aynısı senin başına gelse ne tepki verirdin?
😀Kızardım diyorsun. Bak sana şurda katılıyorum bağırmamamız gerekir, ciddi bir şekilde uyarmak yeterli. Bu kadınlar için de geçeli. Önemli olan gönüllere kapıları kapatmayalım. ✨
O onun öfke patlaması ona bir şey diyemem. 🙂 Ama tepkisiz olması daha mı iyi sence. O zaman her olayda sevgilin tepki vermesin öyle baksın dursun. Senin istediğin bu sanırım.
Öncelikle araba Şahin olsa çok ses çıkarır. Arabadan arabaya değişebilir fakat yinede o arabaya aşırı sert davranmak hoş değildir. Sertlik açısından el freninide hızlı çekersen zarar görür, bagajı hızlı vurursan, kaputu hızlı vurursan nasıl 20yle giderken arabaya çarpıp daha hafif hasar alırsan o kadar ömrü uzar araba. Fakat ki sen 80 le veya 150 ile bi arabaya çarparsan hele şahinle.. Artık bilemiyorum. Araba kapılarını sert vurmayınız 🙂
Öküz gibi kapatıp , kapıyı kıracak gibi oluyorsunuz da ondan. Bir tek kadınlar değil arabası olmayan erkeklerde öyle. Sanki han hamam kapısı kapatıyor gibi ya hak diyerek kapıya yüklenmenin anlamı yok. Gavura daş atar gibi yapmamanız önemle rica olunur.
Ben herhangi bir arabanın kapısını sert kapatacak olsam gerçekten çok mahcup hissediyorum ve utanıyorum. Hiç tarzım değil.. Oda kapısı bile çarpamam, değil ki araba kapısı..🌻💛🙂
Düşünsene yeni evlenmişsin eşyalarını almışsın kendi çeyiz paradan hiç kimse yardım etmemiş evi dizmişsin kocan geliyor dolabın kapısınımtwkmdşyr kapatıyor yavaş ol aşkım diyorsun sonr wbşr daha çamaşı ir makinesini kapağını kapattı makşnaıj düğmesi kırıldı için acır demi buda öyle bişey
O arabalar ne emeklerle alınıyor bir bilsen çalışmak başkasının altında para kazanmak ne kadar zor bir bilsen insanların ağız kokusunu çekmek hep bir mücadele
Sadece erkekler degil bence, bende sinirleniyorum. Bazi insanlar resmen gicikligina yapar gibi öyle bir kapatiyorki alip kafasini araya skistirip öyle kapatasim geliyor. Arabasini seven herkes bu duyguyu yasiyordur 😅 ben kiyamam arabama..
Bunun için bir çok seçenek mevcut; 1. kapıyı sert kapattığınızda yüzünüze bi öfke havası vurur ve öfkelenirsiniz. 2. kapı kilitlerinin demirleri hasar görür ve kapı bazen tutukluk yapabilir. 3. hızlıca kapattığınızda araba sarsılma yaşar bundan rahatsız olursunuz sanki düşücekmişsiniz gibi. 4. hızlı değilde yavaşta kapatsanız bu sefer kapı kapanmaz, en iyisi orta derece kuvvet ile kapatmak…
Babam ön sağ kapıdan iner arkasına bakmadan eliyle pat çarpar kapıyı bende o iner inmez kendimi hemen o tarafa doğra atar kapıyı tutarım ve sakince kendim kapatırım 🙄
Şahsen bende öyleyim o günün stresini Sanki kapıyı sert kapatarak çıkarır lar gibi olunca ister istemez kızarım sonuçta yarın yine o araca binecek sin bozulduğunda boş yere üzülecek sn
Benimki şahsi bir sorun kulak zarımda çok büyük acı oluşuyor nedenini araştırıyor doktorlar en ufak kapatmada dahi öyle oluyor (camlar kapalıyken) o yüzden sevmiyorum canlar açıkken söksün
her erkek kızacak diye de bir kaide yok ben mesela kızmam adamın arabasını ne kadar sevdiğine bağlı veya kız arkadaşını ne kadar sevdiğine bağlı olarak kızma değişebilir. ben kızsam kızsam şunun için kızarım akıl var mantık var kapıyı istersen yavaş da kapatabilirsin çok zor bir şey değil hızlı kapatmanın bir manası yok boşuna hasar veriliyor gibi
Araba kapısını çat diye kapatmak afedersiniz ama hem kabaca hem de birazcık ayıca olan bir kapatma tarzı. Aynı kapıyı yavaş kapatsan da kapanır. Erkek değilim ama bende de bu konuda ciddi sayılabilecek derecede titizlik var 🙂
Bizim Tofaş Doğan var. Yıllar dir. Kapısını aldık alalı sokercesine kapatıyoruz başka türlü laftan anlamiyo kapı çünkü. 5 km ilerdeki insanlar dönüp bakiyo arabadan inerken hayvan gibi kapatıyor diye. Napalm dayı. Sıfır araba verdiler bizmi almadık.:D o yüzden başkasını arabasına binemiyoruz alışkanlık etti. Allah kurtarsın:D
bu benim fikrim boştan yere üzülme belki kapının menteşeleri iyi değildir çıkma düşme yapabilir diyue korkuyorda olabilir. sende 1 kerede kapat normal kapat bende yavaş kapatacağımdiye 40 kere açkıp kapatanlara kızarım