Bazı insanların arabanın kapısı ile ne dertleri var anlamak mümkün değil... Yavaş lem..
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Kendi arabam dışında çoğu arabanın kapısını insan gibi kapatırım, hatta daha hassas davranırım. Arabamın sürücü kapısının ayarının bozuk olması nedeniyle mecburen sık sık çarpmaktayım. Yaptırıyorum, yine aynı. Bu gidiş kapı değiştirmeye götürecek; ama parçası pahalı diye üşeniyorum.
Sen de abim gibisin. O da öyle arabasına hiç kıyamaz şurasını elleme, burasına dokunma, yavaş yavaş... diye söylenip durur her arabaya bindiğimde. Aslında bir şey de yapmam ama söylenip duruyor işte 🤣
Arabasına bağlı. Audi ise Allah ne verdiyse dayaniyorum 😉🤣
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kendi adıma bu konuda cidden çok dikkatli oluyorum kapı kapatmada takıntılı derecede zarafete her zaman itina ederim. Başkaları arabayı tokatlar gibi kapatıyor hiç benlik değil gerçekten. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Cevap
6Cevap
İnsan gibi kapatıyorum
En sevmediğim ve her seferinde içimin gittiği durumlardan birisiydi bu.
Yani kapıyı efendi gibi, yavaşça kapat işte ne diye çarpıyorlar anlamıyorum.
Aynı şeyden bende muzdaripim Allah aşkına vurma şöyle kapıyı nazik ol biraz.. Taksici bile bir kere hay Allah razı olsun kapıyı şöyle kapayan müşteri olunca seviniyorum demişti..
Usulca kapatıyorum ama kadınlar bu konuda çok pervasız arabama binen hemcinslerimden biliyorum çat çut
Çok sinir oluyorum, anında camı indirip kırılmadı bir daha denemek ister misin diyorum
Bizimde karsi komsu evin kapisini hayvan gibi kapatiyor! Cok haklisin sinir oluyorum bro
Tabiki😀 Arabalarinda canlari var Nazik davranmak gerekir.. Cok dikkat ederim
Babamın arabasından inerken istemsiz hep sert kapanıyor. Onun dışında dikkat ediyorum.
Hayır, nedense kıracak gibi kapatırım hep.
Buna dikkat ederim🙂
Kapatamam genelde açık kalır😂
Bam güm vuruyorum
Arabam olsa insan gibi kapatırım😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?