İkisi de çok güzel, ama hangisi daha iyi?
S400d
Cls400d
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
S im olmadı ama CLS 350 CDI aracım oldu
Kesinlikle hem konforlu hemde sportif
Sportiflik daha çok görünüşte ama bı BMW sürüş dinamiği beklememej gerek 😉
Bu değerli yorum için teşekkür ederim. Ben s kullandım w222 kasa. Ama cls hiç kullanmadım. Satıp farklı araçlar aldım ama mercedesin tadını vermeyince ben de cls sipariş ettim. Motor gücü olarak s400d ile aynı 340 hp, 700 nM tork. Ama arada araç ağırlığı olarak ciddi bir ağırlık var. Cls daha hafif. Daha atik. Ve görünüm daha sportif.
BMW evet performans ama BMW sevmiyorum. Daha çok sağlamlık konfor ve kalite önemli
CLS400d imiş. CLS350 diyordum az daha. CLS denince aklıma nedense CLS350 geliyor. Eskişehir'de 3-4 adet CLS350 var da, alışmışım işte.
Cevap
8Cevap
Adamın soruya bak. Boşuna yahudilerde para gani demiyorlar.😀😀😀
Sizin orda araba kadar vergi ödemesi var. Bizde öyle bir şey yok.
@Gxfhjj yok, devlet daireleri, fabrikalara işçi bile alınmadığımız için mecbur ticarete başladık.
Evet sebze meyve tohumundan marketteki çoğu ürün İsrail menşeli.
@Gxfhjj bütün hepsi. Tohum burdan
@Gxfhjj yerli tohum çok nadir kullanıyorsunuz. Hepsi buraya ait.
@Gxfhjj sadece o mu marketteki çoğu ürün, Facebook twitter, Microsoft da bize ait.
S Serisi bana daha konforlu geliyor.
Kesinlikle
cls serisi muazzam diyebilirim para olsa acımam basarim
Cls400d daha güzel duruyor. Tercih ettiğim tarz olmasada
arabadan anlamam ama Cls400d seçesim geldi
ve ikiside güzel duruyor
Eski CLS alayına gider. 😋
S class’ın içi daha lüks ve daha geniş. CLS daha hafif ve daha sportif sürüşe sahip
S400d daha yakışıklıymış.
Ama cls sipariş ettim.
Teşekkür ederim
Hiçbiri
Neden
Mercedes Renault motoru kullanmaya başladığından beri Mercedese karşı ilgim sıfıra indi
A seisi kullandı. Diğerlerinde yok. Bunlar f segmenti. Bunlarda mercedes motoru var. Kaputu kaldırıp gördüm.
Biliyorum ama Mercedes'in klasina yakışmıyor hiçbir şekilde bu tür şeyler
Mesela s serileri cls serileri gls serileri. Bunlar üst segmenti oluşturuyor. Haklısın hiç olmasa iyi ama maliyet hesabı işte.
Tabiki ss
Alttaki güzel👍🏻
slk 200
Arabaya bak be
Alttaki daha güzel
Cls400d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar