Arabalar 45-55 bin lira arası araba arıyorum, nasıl bir araba alabilirim, yardımcı olabilecek var mı? sarıpapatyammm8 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Detay yukarıda arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl Güncel 45-55 bin lira arası araba arıyorum, nasıl bir araba alabilirim, yardımcı olabilecek var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HEYECANSIZHAYAT Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl 2000 ve 2005 arasi2Opel corsaWolksvagen poloPeugeot 206 ve 207Honda jazzToyotaRenault clio 1 0 Yorumla
Largsaf Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Şu piyasada bu parayla ben araba almazdım ama 2003 toyata alırdım alsaydım ya da eski kasa mercedes 😂 1 6 Yorumla sarıpapatyammm8 +1 yıl Ya ama ben Peugeot 307 gibi bakıyorum araba biraz kendini göstersin istiyorum. Sizce böyle bir şey bulabilir miyiz? Yorumla Largsaf +1 yıl Ben olsam pejo almam eski kasalarda alt aksam dağılıyor sen hackbcak istiyok galiba Yorumla sarıpapatyammm8 +1 yıl Evet hatchback istiyorum ama uzun da olabilir Yorumla Largsaf +1 yıl şu an için araba piyasaları pahalı bekle derim o paraya toros satıyorlar Yorumla sarıpapatyammm8 +1 yıl Ne kadar beklemem lazım ki Yorumla Largsaf +1 yıl Sohbahar 😊 Yorumla
Topraki35 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 31% +1 yıl Bu fiyatlara alacağın araba için sanayide sevgilinin olması lazım yani bence 20 daha bul cok daha az başını ağrıtacak güvenli bir araba al. 0 1 Yorumla sarıpapatyammm8 +1 yıl Sizin öneriniz var mı Yorumla
DaNGeR1905 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl O fiyatlara çok düşük modeller var. Sen ne tip kullanmak istiyorsun. Otomatik mi olacak. 0 3 Yorumla sarıpapatyammm8 +1 yıl Manuel de olabilir otomatikte ama manuel de pratik yapmam lazımm Yorumla DaNGeR1905 +1 yıl Otomatik olarak Volvo s80 var. 1999 2002 arasıydı galiba. Hem sağlam hem otomatik. 53bin e aldı dayım daha yeni. Yorumla sarıpapatyammm8 +1 yıl Baktım ama yok Yorumla
BeşiktaşlıHatunn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl O fiyata iyi arabalar olmaz anca eski kasa arabalar olabilir onlarda pek iyi değil yani 1 0 Yorumla
Hephastus Takip Et Bilge Yaş: 46 +1 yıl Eski kasa mitsubishi al 1 2 Yorumla sarıpapatyammm8 +1 yıl Hangi modeli Yorumla Hephastus +1 yıl Carisma ya da eski kasa japonlara bak. Bir de yasadigin yerde parçası bulunabilecek mi diye arastir Yorumla
_SiyahᝪBeyaz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Passat veya ww bora ya da Skoda bak 0 3 Yorumla sarıpapatyammm8 +1 yıl Hangi modeller acaba Yorumla sarıpapatyammm8 +1 yıl Yıl olarak Yorumla _SiyahᝪBeyaz_ +1 yıl O konuda bişey diyemem.Yaş olarak yoly olarak genç araba da çıkar belki o fiyata.İyi araştırma yapman gerekir Yorumla
Yasminnn49 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Şahin anca gelir 0 1 Yorumla sarıpapatyammm8 +1 yıl :( Yorumla
harunbayram07 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Opel Corsa ya bakabilirsin 0 1 Yorumla sarıpapatyammm8 +1 yıl Ama pek gösterişli değil ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
2000 ve 2005 arasi2
Opel corsa
Wolksvagen polo
Peugeot 206 ve 207
Honda jazz
Toyota
Renault clio
Şu piyasada bu parayla ben araba almazdım ama 2003 toyata alırdım alsaydım ya da eski kasa mercedes 😂
Ya ama ben Peugeot 307 gibi bakıyorum araba biraz kendini göstersin istiyorum. Sizce böyle bir şey bulabilir miyiz?
Ben olsam pejo almam eski kasalarda alt aksam dağılıyor sen hackbcak istiyok galiba
Evet hatchback istiyorum ama uzun da olabilir
şu an için araba piyasaları pahalı bekle derim o paraya toros satıyorlar
Ne kadar beklemem lazım ki
Sohbahar 😊
Bu fiyatlara alacağın araba için sanayide sevgilinin olması lazım yani bence 20 daha bul cok daha az başını ağrıtacak güvenli bir araba al.
Sizin öneriniz var mı
O fiyatlara çok düşük modeller var. Sen ne tip kullanmak istiyorsun. Otomatik mi olacak.
Manuel de olabilir otomatikte ama manuel de pratik yapmam lazımm
Otomatik olarak Volvo s80 var. 1999 2002 arasıydı galiba. Hem sağlam hem otomatik. 53bin e aldı dayım daha yeni.
Baktım ama yok
O fiyata iyi arabalar olmaz anca eski kasa arabalar olabilir onlarda pek iyi değil yani
Eski kasa mitsubishi al
Hangi modeli
Carisma ya da eski kasa japonlara bak. Bir de yasadigin yerde parçası bulunabilecek mi diye arastir
Passat veya ww bora ya da Skoda bak
Hangi modeller acaba
Yıl olarak
O konuda bişey diyemem.
Yaş olarak yoly olarak genç araba da çıkar belki o fiyata.
İyi araştırma yapman gerekir
İyi araba yok o fiyata
Şahin anca gelir
:(
Opel Corsa ya bakabilirsin
Ama pek gösterişli değil ki