Bence de statü göstergesi. Bir memur, normalde en yüksek 2014 Renault Fluence alır; ama ilanlara bakıldığında, memurun en yüksek 2017 Mercedes E, 2018 BMW 5 serisi kullandığını görüyorum. Nedir bu? Statüde bir anormallik var. Ben de memurum; ama bütçemin yetersizliğinden 2002 Clio Symbol kullanıyorum. 5 bin alan en ideal memur statüsü arabasını kullandığımı düşünüyorum.
Denenmiştir! Doğan ile mağazaya gidip ilgisiz tek başıma gezdim. Sonra gıcık oldum Mercedes ile gittim , baya bir kapıda başladı hürmet. Türkiye'de statü , diğer ülkelerde sıradan ya da görgüsüzlük. Bir youtuber demişti, amerikada rolce Royce ya da lambo kullanan ya araptır ya da türk.
Çok saçma ama evet. İşim gereği çeşit çeşit araçlara biniyorum herkesin bakışları değişiyor aracına göre. Genelleme yapmayalım da bir çoğunun kafasında bir izlenim oluyor
Sahip olduğun arabaya göre değişir. Porsche, Maserati, Lamboghini, Audi A6 ve üzeri, Mercedes S serisi ve üzeri, BMW 7 serisi ve üzeri, Bentley, Rolls Royce, Cadillac gibi arabalardan bahsediyorsak elbette bir statü göstergesidir.
kesinlikle öyle gittiğin restoranın kapısında duran Valenin bile sana yaklaşımı değişiyor hiç sevmiyorum böyle hareketleri tavırları valeye hayatta araba vermiyorum Zaten
Altinda bi arabasi olan erkegi kadini bi baska moda giriyor trde bir ustunluk lerinin oldunu kus beyinlerine sokmuslar araba ne ya siz sagliniza bakin arabayla boburlenen mallar mikimin tuyleri
hahaa altında kaç milyar araba bakıyorsun 100 bin borç kredisi şusu busu felan. İstisna mı sayılıyor bunlar? Benim aşırı derecede ilgimi çekmesede Türkiyede çoğunluğun böyle olduğunu düşünüyorum.