Merhabalar arkadaşlar. Bu ay otomatik vites i20 hyundai almayı düşünüyorum. Donanım seviyesi olarak da style plus var aklımda. Bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Artıları ve eksileri nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
Bu ay Hyundai i20 almayı düşünüyorum. Bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba, Öncelikle hayırlısı olması temennilerim ile şöyle bir bahsedeyim.
2015 model i20 kullanıcı olduğum arac hakkında kısa bir özet geçeyim. Bu araçta bir çok eksi yönüyle karşılaştım ben bunlardan birisi aracın silindir kapak sorunuydu. Sürekli yetkili servisin kapısını çalıyorduk, her ne kadar kendi servisimin olduğu dönemler olsa da garantisi olduğu için kendim bakmıyordum ve aracı ticari taksiye sunduğumuz için yetkili servis garantisinde tutmak istiyorduk. Gelelim araca evet, araç surekli subap sorunu yaşıyorduk ve beyin sorunu yaşıyordu araç. 2ci sorunlarımızdan birisi de fren sistemiydi. Evet , frene bastığımız zaman garip sesler çıkıyordu ve daha çok ani frenlerde/sert frenlerde bu, sorun oluyordu. Bir diğer sorun ise klimayı açtığımız zaman aracın devri çok düşüyordu. Kolay gelsin✂️
Merhabalar. Hyundai i20, ülkemizde üretilip bir çok ülkeye ihraç edilen bir otomobildir. Fakat ülkemiz kullanıcı görüşleri baz alındığı zaman, katalog verileriyle oldukça farklı olan bir yakıt tüketimiyle dikkatleri çekiyor.. Bu araçlarda ayrıca bazı kronik sorunlar da var. Manuel şanzıman da, debriyaj baskı balatayı çok erken bitirmesi, titremesi.. Direksiyonun çabuk aşınması, Trim sesleri v. s. Avantaj olarak ise; hesaplı ve yaygın yedek parça, yaygın servis..
170 K paranı çöpe atarsın gibime geliyor tabi sıfır farklı ancak ben senin yerinde olsam Audi A5 coupe 1.8 tfsı alırdım 170 k sıfır alicagin araba 1.0 olması lazım.