Daha önce Hyundai servisinde mekanikerdim. Bu arabayı ve İ serisi bütün araçları kullandım.
Hyundai i20 nasıl bir araba?
Hyundai i20 Artıları;
Geniş görüş açıları (diğer rakiplerinde arkaya doğru alçalan tavan çizgisinden dolayı geri manevrada görüş sıkıntısı var).
İç mekanı geniş özellikle arka koltuklar.
Yakıt tasarrufu çok iyi.
Orta konsolu kullanımı çok kolay özellikle bayanların hoşuna gideceğini düşünüyorum
Sürücü koltuğu pozisyonu başarılı.
Ses izolasyonu iyi. Mesela Getz' modelinde içeri çok yol sesi alıyordu.
Direksiyon harika tepkileri yumuşak zaten elektrikli.
Fren tepki süresi ve dozlaması güzel.
Hyundai i20 eksileri;
Motor otomatik şanzımanla uyumsuz.
Vites değişimleri kararsız ve sollamalarda zaman kaybediyor.
Dizel olmasına rağmen otomatik şanzıman motor gücünü yiyor.
Ben manuel vitesli i20'yi daha keyifli buldum. Tabii limitleri zorlayarak kullanıyordum sürüş testi yaparken fakat bayan için çok ideal iç mekan çok ferah. Ayrıca Türkiye'de üretiliyor servis yedek parça sıkıntısı yok. Hyundai i20 alınır mı soruna gelecek olursak, bence tercih edilebilir.
Hyundainin elektrik donanımını üreten fabrikada elektriksel testciydim. ben sadece o fabrikayı gordumgumden dolayı bile almam hyundaiyi. çoğu kişi işi sahtekarlıga vuruyordu. geçmeyecek donanımı geçiriyordu. keza konvorler de işini doğru dusurt yapmıyordu. çok fazla sorun çıkıyordu test alırken. bu yüzden mühendisle tartıstım çıktım işten. işini düzgün yapınca da suçlu oluyorsun öyle bir yerdi. o yüzden herkes aynı durumdaydı umursamıyordu. velhasıl kelam alma kardeşim. avrupa montajını falan bulursan al.
Eski i 20 leri bilemem ama 3 gun oldu alali 2015 i20 1.4 style paket kirmizi ustu siyah panaromik cam tavan acilir arac her bakimdan mukemmel. Gerek dis gerekse bilakis ic dizayn. Zaten 2014 yilin minik b sinif araci seçildi. 2005 yilinda hyundai desenis tenekeydi simdi 2015 teyiz ve bos konuşanlara tavsiyem bir gidin su aracin deneme surusune çıkın ,) yeni nesi B araclar icinde opel astra ve hyundai tek gecerim.
Kötü Peder almıştı 6 ay kullandi satti Arabanin alti çok engin bir de belli bir süre arabanin ön tarafindan garip bir ses gelmeye basladi Pederde satti polo aldi
Kesinlikle bulasma ticari taksi soforuyum hyundai accent blue var hyundailer bos teneke suspansiyon yok durma mesefeleri berbat abs araligi cok uzun esp araligi sikintili chevrolet hyundai fiat kia renault bunlara bulasma imkanin varsa polo bak
Güvenlik ön planda benim için onun için Alman araçları dışında pek ilgilenmiyorum hyndai çok çürük amcamın oğlu kaza geçirdi içinden sağ çıktığına dua ettik
Valla i20 ben ehliyet kursundA kullanmıştım direksiyon sınavınıda i20 ile girmiştim kullanımı çok kolay bir araç yolda yağ gibi akıyordu görüş acısıda iyi bir bayan için ideal diye düşünüyorum
Eski bir i20 kullanıcısı olarak söylüyorum ki bir süre sonra berbat bir hal alıyor araba kullanımı güzel rahat sayılır ama dediğim gibi birsüre sonra debriyaj sorunu gibi sorunlarla can sıkıyor. Tabi bu benim fikrim
i20 olarak değilde hyundai ı genel olarak ele alcak olursak can güvenliği açısından çok kaliteli bir araç değil ama ekonomi ve konfor bakımından ideal ;)
bildiğin bayan arabası ama yeni i10 a da fena diyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hyundai marka araçlarından uzak dur ! opel wolkswagen ford marka araçlara bak. ekonomik durumun iyiyse BMW mercedes
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
HYundai arabalari cok dandik ve pahali o arabalar o para etmez onu alacagina citroen c3 veya c4 sakin alma dandik mali pahaliya satiyorlar yas 32 17 yillik soforum ve 6 yildir uluslarasi tir soforuyum
En İyi Cevaplar