Ben çok sıkıldım evin içinde ve gece sakinliğinde Bugatti’ye binip camı indirip serin gece havasını alarak sevdiğim şarkıları dinliyerek gezmek isterim. Sabaha kadar, sonra sakin döğa bir yerde güneşin doğuşunu fotoğraf çekmek isterdim mis gibi taze sabah havasını iyice içime çekerdim. Ardından sert bir americano içerdim ve soğuk bir soda.. sonra havuzuma atlayıp yüzmek isterdim. Belki bir gün gerçek olur hayallerimiz sadece şüphesiz inanmamız ve gayret etmemiz lazım. 😉❤️🥰🤫
Şu an neyin hayalini kurup yaşamak istiyorsun? 🤔 💭
Çok param olsaydı, hem şehirden hem de köyden hayallerim var. Yeni üniversiteye ulaşımı kolay olsun diye, mahallemden veya komşu mahalleden büyük boş bir arsa bulursam, 50 araçlık dev bir garajı ve otoparkı olan 5+1 ev yaptırmak isterdim. En sevdiğim araçlardan toplam 50 adet almak isterdim. İşitme engelliyim ve engelli ehliyetimden dolayı maksimum 1950 cc hacme sahip olacak. Liste çok kalabalık; ama ilk 5'ini sayacağım. 2 adet kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal, 1'er adet Ford C-Max Titanium X, orta kasa Renault 9 Broadway, Opel Astra G 3 kapı (gümrük çıkması 1.2, 1.4, 1.6 motorlu olabilir. 2,0 olmaz), Skoda Felicia Combi (gerekirse ekstradan Skoda Felicia HB de alabilirim), 2 römorkum olacak. Birisi elektrikli araç taşıma römorku, diğeri önden hasarlı hurdaya ayrılmış kabinli Skoda Pick-Up. Bir adet elektrikli Yuki Tria olacak, bir adet ehliyetime en rahat uyan Suzuki Jimny cip olacak. Köyden en fazla 100 dönümlük ve yol kenarında olan bir bahçe alırsam, bahçenin 25 dönümü meyve ağacı, 250 m2 bir ev, 25 dönümü meyve-sebze bahçesi, 1 dönümü yoldan geçenler için dinlenme yeri ve satış noktası, 1 dönüm sulama havuzu yaptırmak, geri kalanını ormana dönüştürmek isterdim. Bir adet römorklu çapa motoru alırdım. Suzuki Jimny cipi diğer tarla/bahçelerde bulunan akrabalara gitmek için kullanırdım. Lüks hayat bana göre değil. Mütevazı hayat sürdüreyim, klasik kambur Kartal'la 3 il (İstanbul, Ankara , Samsun) hariç Türkiye ve 1 ülke (Polonya) hariç Avrupa turuna çıkayım. Yuki Tria elektrikli arabasını araç taşıma römorkuna koyup, çeki kancalı herhangi bir araçla Gebze veya Tuzla'ya götüreceğim. Arabayla koca İstanbul'u turlamak istiyorum. İstanbul turu bitince arabayı geri yükleyip Eskişehir'e dönerim. Ankara ve Samsun'u orta kasa Broadway, Polonya'yı Volkswagen Passat B5 (1,9 TDI en yüksek motorlu aracım) ile gezeceğim.
Lüks yaşantı da gözüm yok... Lüks eşyalara da hevesim yok... Üst seviye beklentilerim hiç yok... Sade, abartısız, mütevazi bir hayat... Yeşillik ve deniz iç içe olan bir kasaba ya da köy ortamı...
Hayalin bile kaliteli onu şimdi fark ettim 👍🤩zengin işi Araba olsun deposunda benzin gidecek yol olsun da çaya razıyım ırmak bile yeter. Havuz şart değil ekonomik olsundu😂