Gerek görünüş gerek motor gerek kalite seçin bakalım
Almanya
Japonya
Fransa
İtalya
ABD
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye de Almanya iyi algısı var. ama gerçekte Japonlara kimse yetişemez yabancı ülkede zaten en çok Japonlar tercih ediliyo

Almanya, İtalya, Japonya.

Cevap
5Cevap
İtalyan arabalarına fena bayılırım kanka, italyandan sonra alman gelir benim için
İtalyan arabaları başka, tasarımda zirve, bence.
Normalde Alman ama hafta sonu keyif arabası dersek kesinlikle İtalyanlar tasarımda inanılmaz seviyede Lamborghini ve Ferrari
Görünüş Almanya motor Japon.
Görünüşte de Japon önde Mazda Acura Subaru Honda Lexus Scıon Datsun , nün makinelerine bir göz at 😀
@JAPANMOTORS Performans da Almanya kesinlikle görünüş göreceli
Güçlü efsane arabaların çoğu Japon malı ama örnek Honda NSX Honda TYPE R Honda S2000 , Mazda RX7 Mazda Furai Toyota Supra 2JZ Toyota GT86 Subaru İmpreza Subaru WRX Mitsubishi Lancer Evo Nissan GTR Nissan GTR R50 Nissan 350 Z Nissan 370 Z Datsun 240 z Scıon GT Acura Type s Acura İLX Acura TLX Acura NSX Suzukı GSX Suzukı Hayabusa Lexus LFA Lexus GX Sport Lexus F Sport is 350 İs 500 Kawasaki ZX10 r Kawasaki H2 Yamaha R1 Yamaha R6 CBR 1000 r İnfiniti G37 😀
@JAPANMOTORS İyi de 2jz motora modifiye yapmazsan bir cacık olmaz, BMW M8 stock 625 beygir Bugatti wolkswagen in ona bakarsan
Modifiye dışında konuştum ona rağmen kaç para gir bak resmi sayfasına 😀
Bmw yide Toyota destekledi hız konusunda belliki bundan haberin yok 😀
@JAPANMOTORS Dostum Toyota Supra BMW motoru kullanıyor yapma allah için :D
Çoğu Bmw hız konusunda Toyota dan destek aldı hatta Bmw nin şanzımanları nın bir kısmı Peugeot bir kısmı Toyota marka dostum sen bunları bilmiyor sanıyorsun herhalde Bmw Z4 serisinde Toyota ile ortak üretim anlaşması yaptı ardından son seri Supra için yeni bir anlaşma yaptı 😀 onun dışında bir anlaşma da olmadı bu anlaşma 2022 de sona erecek. Ama sana şunu söyleyeyim Yeni Supra çöp oldu kos koca Toyota kariyerini zedeledi bu hamle ile niye dersen herkes Eski Supra yı arıyor JZ2 nin olduğu dönemler Toyota bir başkaydı şimdiki Supra ya herkes küfür ediyo 😀
@JAPANMOTORS Yani benim için Audi ve BMW nin motor kalitesi hat safa da ama Japonlar 2. gelir
Doğrudur Audi Bmw sıradan benim için herşey tasarım ile bitmiyor iç aksam sağlamlık konusunda Japonlara kimse yetişemez 🙂Bmw şu an yanlışım yoksa Motorda Peugeot ile çalışıyo yani PSA grubu ile PSA grubu zaten en çok sorun veren markaların başında gelir
En sorunsuz arabalar yazsak şu an teknoloji devrinde yaşıyoruz başı Mazda çeker pesinden Honda nın geldiğini görürsün ondan sonra Toyota ondan sonra Lexus ondan sonra Acura ondan sonra Mitsubishi gibi firmalar geliyo
@JAPANMOTORS Küçük segmentlerde evet Mercedes de renault kullanıyor ama D segmentinden sonraki her araba kendisi Wolkswagen Group benim için lider
Yok yüksek modellerde de Renault motoru kullanıldı yanlışım yoksa hatta Bmw de kullandı birçok yüksek seride. asıl konuya gelirsek 😀 ne olursa olsun benim bildiğim Japon taş verilerin ne dediği belli Abd Kanada lı güvenilir bir şirket verileri Japon markaların önlerde olduğunu kanıtladı
Her anlamda hem güvenlik hemde sağlamlık ta önde Japonlar
@JAPANMOTORS Mercedes C serisi BMW de 3 serisinden itibaren kullanmıyor hepsi kendi motoru
Almanya tabii
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?