nedense çevremde hep böyle duyuyorum, özellikle kız arkadaşlarım araba kullanan erkeği seksi görüyorlarmış :D abi araba kullanmanın nesi seksi gözükebilir ki asfhsadhgash
Kadınlar neden araba kullanan erkeği seksi buluyorlar? :D
Eskiden çok zayiftim. Sonra biraz kilo aldım. Bur abimizle karşılaştik yolda. Yaninda da kel, kısa boylu ve baya baya göbekli bir arkadaş daha. Abim dedi ki Perla ne güzel olmuşsun. Bur kilo et bin ayıp örtermis. O kel ve göbekli arkadaş da üzerine alındı durumu ve göbeğini hafiften okşayarak
- Bu durumda en yakisikliniz benim dedi😂😂😂
İşte bu mantığa göre o kel ve göbekli arkadaş ne kadar yakışıklı ise 2.000.000 km sürüş tecrübesi olan ben de en seksi erkeğim o zaman 😂😂😂
yok ben bulmam... benden uzak dursunlar, bende güvenli şekilde arabamı süreyim... kadınların trafik hareketleri çok tuhaf, tahmin edemiyorum...3şeritli bomboş yolda yolun en sağını kullanıyorlar ve sana sellektör yapıp ve korna çalıyorlar...
Bir kaç avanak ucubenin iki gramlık beyninde oluşan cümleler bunlar, öyle ki bu avanak zavallıları genelde kendileri dışındaki her şeye hayranken buluruz.
Öyle miymiş bende diyorum neden kaybediyorum arabam yok ki :(
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
merhaba, bencede araba kullanmak bir seksilik değil, İstanbul gibi büyükşehirlerde zaten araba kullanmak zorunlu bunun neresi çekici ve seksi anlamış değilim
Kadınlar, olayları yöneten her şeye yön veren erkeklerden hoşlanır genelde, kontrol erkekte olsun isterler. Bu yüzden psikolojik olarak araba kullanan erkeği çekici buluyor olabilirler araba kullanırken de kontrol onlarda oluyor o yüzden 😂
Bizim servis şoförü, şoför olduğu için evlenemiyor. Çok düzgün bir abi. Süper araba kullanıyor. Senin kız arkadaşlarından birisini ayarlayalım el birliğiyle bizim abiye.
Tofasci kızlar için geçerli galiba bu. Egzozuna ses topu taktırıp bangır bangır müzikle milletin kufurlerine maruz kalan zibidi tarzı erkekleri seven kızlar var bayağı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
vermeyin şöyle gaz sonra bız ugrasıyoruz trafıkte makas atmaya calısanlarla