Merhaba brolarım, :) Bugün arabaları incelerken Alman firmalar ilgimi çekti. Adamların onlarca markası var. Benim Volkswagen ve Opel araçları kullanma şansım oldu fakat Opel hiçbir zaman beni tatmin etmedi. Siz hangi arabaları kullandınız veya hangi arabayı almak istersiniz? - Audi. - BMW. - Mercedes – Benz. - Volkswagen. - Skoda. - Opel. - Seat. - Porsche.#Düşünürbiri
Porsche zaten en üst safhada bayılıyorum bütün modellerine. Genel olarak bütün almanlar çok başarılı ben en çok Audi'yi beğeniyorum. Ama diğer markalarında ayrı modelleri benim hoşuma gidiyor. BMW mesela f30 modeli çok hoşuma gidiyor ama masraflı ve çok dayanıklı olmayan bir araç Audi ve Mercedes'e göre BMW biraz daha kalite olarak düşük malesef. Ama F30 'un duruşu için o para verilir. Birgün nasip olur inşallah.
BMW, Audi, Mercedes-Benz üçlüsü tavsiye edebilirim. Tasarımsal açıdan Audi. Konfor açısından Mercedes-Benz. Konfor, sportiflik açısından Bmw. Modellerine göre değişir tabii ki seçimler. Mercedes-Benz seçerdim ben olsam...
Selâm, Mercedes ve BMW ilk teecihlerim olurdu. Konfor alanında araba alacak olsam kesin Mercedes alırdım fakat tutku anlamında, sürüş hissiyatı ve keyfi anlaminda bir araba alacak olsam BMW alırdım. Şu anda kullandığımız araç Wolsvagen ve çok memnunuz. Yaklaşık araba bize geleli 10 yıl oldu zamanında sıfır almıştık bir kere bile bizi yolda bırakmadı, teknik sorun çıkarmadı. Arabanın malzeme ve iç parçaları çok sağlam.
Almanların meşhur bi sözü vardır: "-mercedes ve bmw'yi dünyaya satmak için, audi'yi kendimiz binmek için yaptık" diye. sanırım yeterli olmuştur bu açıklama. Audi a5 kullanıyorum.
Ben audi kullanıyorum bence gayet iyi mercedese bindim ama kullanmadım o da gayet sağlam ve dayanaklıydı yani audi ve mercedeste kafan rahat olur ama bmw hakkında bişey diyemem
Audi tamamen beni yansıtan çizgi ve agresifliğe sahip modeller üretiyor. BMW oldum olası sevmediğim bir marka olmakla birlikte, teknoloji üreten mercedes-benzdir..
Ben bmw marka otomobilleri çok seviyorum. Ya o mazgalları görüntüsü beni benden alıyor. Çok tatlı ve karizmatik görüntüsü var. Bmw çok farklı bir araç bence. <3