Nissan Qashqai hakkında öyle düşünmeniz sanırım büyüklüğünden dolayı, ama dünya geneli baktığımız zaman büyük bir araç değil aslında. "Small Suv" diye geçen bir şehir arabadır. (Crossover bir araç değildir) Bu yüzden, sizin deyiminizle "Amca arabası" olacak bir yaşlı arabası değil.. Her yaş tan herkesin kullanabileceği bir araç.. Bu arabanın bana göre tek artısı; dCi motora sahip olması.. (benzinli modeli de mevcut ama, en çok tutulan dizel olanıdır) Yüksek oturma pozisyonuna sahip, ciddi yakıt tasarrufu sunan ama bunun haricinde bana göre hiç bir artısı olmayan bir araç..
Otomatik amca işi değil, CVT amca işi. Çalışma mantığına bakacak olursan torktan ve performans istediğinde beygir gücünden optimum faydalanma amaçlı bir şanzıman olsa da sportif anlamda kesinlikle seni tatmin etmeyecek.
Eğer sahibinden. com da model seçmeden direkt arama butonundan arattıracaksanız quasqai, quashqai, qashkai, qaskai tüm varsyasonları deneyiniz. zira arabanın adını doğru yazabilen yok. aramalar eksik çıkıyor bu yüzden. :D
Selâm, amaan ne alagasi var insanların ne dediğini boşver. Sen beğendiysen, sen seviyorsan gerisi önemsiz. Hayırlı olsun, Allah daha iyilerini nasip eylesin.
Bakım maliyetleri, yakıt tüketimi ve model yılından dolayı qashqai yi ben bir adım önde görüyorum bakım maliyetlerini göze alsam cherokee kullanırım zaten
Evde aslan besleyen yemesine katlanır. Az yakıt tüketen araçların neden az yakıt tükettiğini düşündün mü? Pistonlara püskürtülen yakıtın miktarı o kadar azdır ki sürtünme kuvveti diğer araçlara göre daha yüksek olur ve çok yakar diye tabir ettiğin her araçtan daha kısa sürede bakım ister.
1.5 dci motor kendini yeterince kanıtlamış bir motor kim ne derse desin 2.0 captiva veya 2.0 crdi hyundai kullanacağıma her halükarda 110luk bir 1.5 dci yi yeğlerim çünkü ben her gün 200-300 km kadar yol yapıyorum benim için önemli şeyler herhangi bir sorunla karşılaşmak istemem ayrıca arada bahsettiğimiz sadece 500 cc lik bir fark