Arabalar Megane 2 mi yoksa Fiat Bravo mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Renault Megane 2 1.5Dizel Fiat Bravo 1.6multijet dizel Sizce hangisi Megane 2 mi yoksa Fiat Bravo mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Melleks Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Renault daha az yakar özellikle 1.5 dci Tek depo ile türkiyenin hemen hemen her yerıne gidersiniz. 0 0 Yorumla
_ToxiCs_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Megane tercih ederdim. Özellikle araç satın alırken, yedek parça ağı benim için önem arz ediyor. 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl En güzeli renga Rover başka değişmem 🤍 0 3 Yorumla JAPANMOTORS +1 yıl Renault Land Rower den sağlam bı defa 😀 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Olsun göz zevkime o uyuyor 🎀 Yorumla JAPANMOTORS +1 yıl Anladım 👍🙂 Yorumla
CharismaChoColate Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Megane tabiki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla CharismaChoColate +1 yıl Satarken zorlanmazsın piyasa arabası renonun en çok tutulan aracı megane ayrıca fiat çöp araba kalite konfor meganda var Yorumla Soran +1 yıl Bravo 2012 Megane 2005 ama Yorumla CharismaChoColate +1 yıl Bravo iyi bi araç olsa fiyatı megane a yakın olmazdı sende kıyaslayamazdın eğer alıcaksan ekspertise sok kazası belası yoksa meganı al fazla yıpranmamışsa Yorumla Soran +1 yıl Satın almayacağım bizim evde var ikisinden birini alacağım Ondan soruyorum Yorumla CharismaChoColate +1 yıl Hangisi daha iyi diyosan megan herkese sor ama modeldir duruştur yıpranma durumlarını sen biliyosun usta Yorumla
dremre13 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İkisi de iyi değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İkisinin arasında tercih yapıyoruz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Renault daha az yakar özellikle 1.5 dci Tek depo ile türkiyenin hemen hemen her yerıne gidersiniz.
Megane tercih ederdim. Özellikle araç satın alırken, yedek parça ağı benim için önem arz ediyor.
Fiat Bravo al hem 2012 modelmiş 😁
Megane
En güzeli renga Rover başka değişmem 🤍
Renault Land Rower den sağlam bı defa 😀
Olsun göz zevkime o uyuyor 🎀
Anladım 👍🙂
Megane tabiki
Sebep
Satarken zorlanmazsın piyasa arabası renonun en çok tutulan aracı megane ayrıca fiat çöp araba kalite konfor meganda var
Bravo 2012 Megane 2005 ama
Bravo iyi bi araç olsa fiyatı megane a yakın olmazdı sende kıyaslayamazdın eğer alıcaksan ekspertise sok kazası belası yoksa meganı al fazla yıpranmamışsa
Satın almayacağım bizim evde var ikisinden birini alacağım
Ondan soruyorum
Hangisi daha iyi diyosan megan herkese sor ama modeldir duruştur yıpranma durumlarını sen biliyosun usta
İkisi de iyi değil
İkisinin arasında tercih yapıyoruz