Volkswagen Passat
Peugeot 508
Skoda Superb
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Passat diyen arkadaşlar dolu paketinde superb'nın dolu paketinde ki eklemeleri için ekstra para ödeyeceğinden habersiz.. Passat ne yazık ki ülkemizde şirilmiş bir arabadır, dikkat edin kötü demiyorum ama şirilmiş bir arabadır. Opel insignia, Skoda superb ve peugeot 508 aynı konforu bulabileceğiniz daha donanımlı araçlardır..
Ben Passat'a binmiştim aşırı konforlu çok güzel bir araba ancak bir numaralı tercihim Skoda Superb olacaktır.
Arabayı Almandan almak lazım Fransız arabaları sadece çok makyajlı, tasarımlı ancak kullanışlılık ve dayanıklılık bakımından Alman arabaları, Fransız arabalarını solda sıfır bırakır.
Çok teşekkür ederim
Bu arada Alman arabalarını geçebilecek tek marka Volvo'dur.
Fransız arabası her zaman en son tercihim olur.. 2 almandan elbette passat benim için daha önde gelir.
Lakin benim 1 numaralı tercihim Mazda dır...
Passatı çok yakından biliyorum, çok konforlu, aşırı güzel bir araba. Diğerlerini solda sıfır bırakır... Güven hissinden özellikle...
Cevap
15Cevap
Volkswagen Passat kesinlkle
Ortadaki araba daha bir güzel görünüyor bence Peugeot
Havamı aldım canımla uğraşmaktan ne vakit kaldı ne heves...
Canımla uğraşıyorum bir kaç gündür hastaydım hastanede kaldım yanılmıyorsam cumartesi günü çıkış yaptım eve geldim dinleniyorum
Teşekkür ederim yok kovid değil üst üste nöbetlere kalınca bitkin düştüm biraz.
Aralarından bir seçim yapacak olursam bu daima Passat olurdu. Hem yol tutuşu hemde güçlü motoruyla bana daima güven veriyor. <3
Peufeot cok yakisikli harika araba yaptilar fakat on yargi oldugu icin insanlarimizda o parayi ona verecegime bunu alirim olayi var 😅
Wolksvagen markasını seçerim ama 300-400 bin gibi rakamları bu arabalara vermem
Kesinlikle passat değil yıllardır aynı tasarım sıkıldık
Superb hepsinden daha lüks görünüyor bence.
Passat
Passat tercih ederdim
Acikara 508 iyi ama ici cok dar.
Passat
En sonki olan
Passat 🚬👍
Peugeot 508
Passat tabiki de
Passat çok iyi abiiii
Skoda Superb.
Passat.
Passat