Birisi polo r6 digeri cabrio peugeot 207cc Biri 1.2 digeri 1.6 ikiside 2013 model. Peugeot 165000 vw 110000 sorunsuz 2arac. Ama peugeot nun arkasi cok mu dar acaba bi kiz arkadsim icin mesela arkaya 1kiz rahat edermi diye cok dusunduruo Bu araada gurbetciyim turkiye piyasasina gore yorum isime yaramaz. Simdiden tesekkurler
Bu ikisinden birini alacaksan kesinlikle 207cc derim hiç olmazsa üstü açılıyor. Polo da idare ama yine de bana kalırsa madem gurbetçisin orda bu arabalar pek para etmiyor bence üste az koyup daha eğlenceli bir model bakabilesi. Mesela Alfa Romeo Mito bak derim çok daha iyi bir otomobil ve bence işini tam anlamıyla görecek.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Polo nun navigasyonu var diye ce beyaz oldugu icin alabilirim. Peugeot da koltuklari deri Ve ustu acilio diye ama bu arabanin numaeasini cozemedim arabada ic donanim onemli bu biraz dandik gibi geldi?
Mito, Polo ve 207 rakibi değil her ne kadar üçü de B segment olsa dahi Mito daha premium bir otomobil içine bindiğinde bunu hissedeceksin zaten. Tüm malzemeler daha kaliteli. Mitonun da navigasyonlu ve deri koltuklusu var. Üstelik alırsan QV versiyonunu tavsiye ederim çok daha spor. Yol tutuşu ve hızlanması da zaten sınıfının en iyilerinden
Kronik sıkıntısı çok çıkan bir araç markası ben eski Bi aracını kullandım otomatikti şanzımanda sıkıntı yaşamıştım ama başka sıkıntılar yaşayan çok kişi de duydum yani ww daha sağlıklı olur diye düşünüyorum