Vti motor tavsiye etmem. Çekiş güç arıyosan benzinli alma 1.6 HDI al, hangisinin temizini bulursan alabilirsin ama 70 lik benzinli çekiş olarak rampada falan zayıf kalıyor. 1.4 HDI de güzel yazılım da atılırsa baya iyi oluyor bakımlısı baş ağrıtmaz. İyi tercih
Aynen çok kötülüyorlar ama bende hobi megane 4 var şu an pek binmiyorum 206 vardı ona biniyordum araçtırmadık 1.4 tü çekiş zayıftı bu defa araştırıp alayım dedim çok bakım yaptım ona Dışı süper oldu çekiş yoktu sarmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vti motor tavsiye etmem. Çekiş güç arıyosan benzinli alma 1.6 HDI al, hangisinin temizini bulursan alabilirsin ama 70 lik benzinli çekiş olarak rampada falan zayıf kalıyor. 1.4 HDI de güzel yazılım da atılırsa baya iyi oluyor bakımlısı baş ağrıtmaz. İyi tercih
Çok haklısınız sizin gibi düşünüyorum bende öncelik 1.6 hdi bakarım 1.4 te temiz denk gelirse yok demem
Evet bütçe daha da artırırsanız dizel 308 de süper
Evet ama zaten bir aracım var şu an 2. Araç olarak bütçem e göre alacağım en iyi araç 207 ve şekli de hoşuma gidiyor
Evet güzel ve kişiselleştirmeye aksesuara modifiyeye uygun araba
Evet görüşün için teşekkür ederim aynı fikirdeyiz
Rica ederim alma diyen bilip bilmeden konuşanlara aldırma bende vardı hepsinden de kullandım temizini bul al
Aynen çok kötülüyorlar ama bende hobi megane 4 var şu an pek binmiyorum 206 vardı ona biniyordum araçtırmadık 1.4 tü çekiş zayıftı bu defa araştırıp alayım dedim çok bakım yaptım ona Dışı süper oldu çekiş yoktu sarmadı
207 ile ne uğraşcan.. biraz daha koy üstüne
2008-3008 falan al
Şu an megane 4 var bende hobi olarak beyaz renk alıp böyle keyfime göre yapmak istiyorum
1.4 hdi