Herkese Selamün Aleyküm Öncelikle Tüm İslam Aleminin Hepimizin tutmuş Olduğu Oruçları Kabul Etsin İnşallah Yüce Allah Amin 🤲🏻🙏🏻📿😊 Bizde 2009 Yılından Beri Duruşu Ateş Eden Karizmatik Yakışıklı Birisi varda 😂 Kim Bu Yakışıklı Sizce 😉😅 Ve Nasıl Duruyor Görünüyor Sizce
Selamün Aleyküm Herkese Bizde Yakışıklı Karizmatik Biri var Bilin Bakalım Kim bu Yakışıklı 😉😅? Ve Nasıl Duruyor Sizce 😉?
Opel Vectra C. Bizim köylüde bunun aynısından var, 5 yıla yakındır kullanıyor. Aynı zamanda eski evin komşusu da 2 aydır kullanıyor. Bende 8,5 yıldır 2002 model Renault Clio Symbol var. Yokuşlardaki performansı çok zayıf, 28 derece ve üzeri sıcaklarda LPG sistemi kafayı yiyor. Sistemin sıkıntısı canımdan bezdiriyor. Ustalara gösteriyorum, ustalar "Ben yaptım oldu" diyor, 3 gün sonra aynı sorun yine tekrarlıyor. Ya düğün birikimimin hepsini sıfır sandık motora harcayasım ya da Antalya'ya gidip falezlerden denize atasım var!!! (Diyelim ki arabama sıfır sandık motor yaptırdım. Satarken emsallerinden %40 yüksek fiyata satacağım. 56 binlik araba, yeni sandık motor takıldı diye ve düğün için 96 bine hatta 100 bine satılır. Düğün birikimi paramın bir kısmını iade almış olacağım.) Piyasalar 2018'deki gibi olsaydı, Ford C-Max veya Focus-2 alacaktım. Çok beğeniyorum.
2006 model C2 aracım vardı konforuna diyecek yok ama 1.6 motor kasaya yetmiyordu. 1.9 dizel ya da 2.0T olsa tadından yenmez. Bunların yazılımlı 1.9 dizelini sürmüştüm kendi arabamdan soğumuştum.
Dimi ya aynen 1.6 yukarısı asıl bu aracın hakkını veriyor 1.6 kasaya yetmiyor değil yetiyor tabiki kaldırıyor aracı sadece biraz zorlanıyor araç gitmekte pek istekli görünmüyor gaza basıyorsun Gidiyor ama biraz geç tepki veriyor ağır yani bu Vectra C 2006 den öncesi Makyajsız kasalarda Kullanılan 1.6 motor Astra G motoru Opel Vectra C modelinde Astra G nin motorunu kullandı bu motor çok güzel motor sesine çok hayranım bu motorun özellikle gaza basınca horultulu kaba sesi varya o çok hoşuma gidiyor Beğeniyorum hep basmak geliyor içimden Opelin hatası motor seçenekleri biraz az C kasalarda 1.6 motor vergi yönünden en düşüğü ama biraz hantal araç yakıt tüketimi biraz fazla 1.8 motoru da var ama 1.8 maalesef pek yok az var çok tutmadı Türkiye de 1.8 motor 1.6 çok tutuluyor ama 1.9 CDTI dizel motor hakikaten Vectra C nin hakkını veriyor performans desen hantal değil zaten 1.9 motora binen pek 1.6 ya binmek istemez helede otomatik vites 1.9 bindikten sonra 1.6 motorların hepsi manuel zaten otomatik vites yok 1.6 da peki çok mu? Hantal geliyor sana yani yokuş da falan nasıl ilk kalkış sana göre
Hacı abi iyi ki sansürlemişsin yoksa Opel Vectra C olduğunu anlardık, bu içi karartılmış farlar Cosmo donanımla mı geliyordu? Bende de var da Comfort ama. 😂
Tabi sansür yaparım yoksa Aracın hangi araç olduğunu hemen anlarsınız 😅 gerçi bu tipi bilmeyen Yoktur zatende bilmeyen varsa diye genede gizledim logoyu kapattım nasıl olmuş sence bilmeyen adam anlar mi? 😅😉
Hayır Cosmo paket donanımi var herhalde Vectra C lerin ama hangi motorda emin değilim bizdeki 1.6 motora ecotec atmosferik motora sahip olan versiyonu edition paket bizde ki 2004 model manuel
Vectra C Gelmiş Geçmiş Zamanında çıkan ve halada öyle olan En iyi otomobillerden biri Tamam çok en aşırı konforu üst değil tabiki daha üstün otomobiller var elbette ki ama Vectra C Kasa D segmentin içerisinde en iyilerden biri gerek yol tutuşu olsun gerek konfor ses yalıtımı olsun on numara 👍 1.6 motorlarda en çok sevdiğim hoşuma giden sesi çok güzel bu motorun hani gaza basınca horultulu kaba bir sesi çıkıyor ya o acayip hoşuma gidiyor ama gidişi ilk kalkışlarda seninde dediğin gibi biraz hantal süreceğim zaman stop etme şüphesi geliyor aklıma bir kaç kez ettide klima da zorlanıyor bu araç 1.6 bu aracı Çekiyor kaldırıyor tabiki ama biraz zorlanıyor giderken düşük devirlerde araç pek istemiyor sanki ama devri yükselince torku gücünü yakalayınca o zaman tam bir manyak Oluyor 😅 acayip hızlanıyor düşmüyor torku gücünü yakalayınca
Yok bee, dediğinde haklısın zamanına göre iyi ve hala da donanım olarak iyi, Comfort en alt donanım olmasına rağmen sunduğu bazı opsiyonlar şu anın D segment araçlarında olmayabiliyo. Konfor ve malzeme kalitesi anlamında da başarılı ancaaak tek sevmediğim yanı motoru. Stop etmez kalkışta ama insan biraz güç bekliyor ya, 1.6 değil de 2.0 olanı veya turbolu herhangi bir motoru olsa daha iyi olurdu bak. Sesi bence de iyi ama.
Stop etme şöyle gaz yemeyince biraz zorlanıyor şimdi torku motoru daha yüksek araçlarda biraz daha rahat kalkış yapar heaa Vectra C de o kadar zorlanmıyor tabiki defalarca sürdüm kalkıyor ama biraz isteksiz araç motor güçlü de araç biraz ağır olduğundan motor biraz zorlanıyor Bence Benim görüşüm Opel Vectra C Kasayi çok güzel üretti on numara araç dedim ya tamam öyle orda fikirim ama motor olarak 1.6 motor koymak hata oldu bence en az bu aracın hakkı 1.8 motordur
Opel Vectra C Kasa da motor seçenekleri biraz kısıtlı yaptı en düşük motor hacmi 1.6 atmosferik motor performans motoru değil zaten 1.6 motoru olanı alan performans sürat aramaz normal kullanıcı için konulmuş motor seçeneği ama biraz dezavantaji hantal araç çekmekte zorlanıyor hâliyle biraz fazla yakıyor bir arac ne kadar çok zorlanırssa çekişte bu da yakıt tüketimine eksi olarak dönüş yapar 1.8 motoru var 1.8 biraz daha iyi ama 1.8 1.6 kadar yaygın satılmıyor çok az var maalesef Vectra C 1.8 motor şimdi 1.9 cdti var dizel bak 1.9 CDTI dizel motorlu olanı hakikaten çok güzel cuk oturdu torku kalkışı iyi ama vergi yüksek opel bence bütçe dostu olup düşük motora güçlü aracı daha rahat kaldıran az yakan motor koyacaktı bence yani tek eksiği motor seçeneği
Performans aramıyorum tabi ama mesela sollamalarda, yokuşlarda, klima açıkken ara hızlanmalarda da üzmemeli sonuçta D segmenti araç. Model yılı eski olduğu için büyük motorlu olanlarla arasındaki vergi farkı çok olmaz ya da en azından farka değer ama dizel tercih etmezdim, traktör motoru gibi.
Ya Tabi Yüksek motorlu Olan Vectra C lerin 2.0 T Motorlu olanları da var o alınabilir bak ama manuel işte manuel vites arıza yönünden biraz daha az sorunlu olur doğru ama keşke otomatik vites biraz daha olsaydı oda bir eksi mesela 1.6 otomatik vites olmamasına Bir Şey Demiyorum gayet normal 1.6 da otomatik vites olmaması zaten manuel de bile hantal otomatik olsa biraz daha hantal olur bak ne diycem Avensis T25 kasaları Biliyor musun Vectra C Kasa yıllarında çıktı ben ön farlarını Vectra C ye çok benzetiyorum ams Gerçekten öyle yani Avensis T25 kasaların ön farları Vectra C makyajsız kasalara çok benziyor konfor olarak da Avensis T25 çok kaliteli iyi araç mesela 2.0 motor olarak Avensis T25 daha çok seçenek sunuyor hemde otomatik vites ama Vectra C de 2.0 motor az var varsa manuel sana soru Vectra C Kasa yıllarında çıkan Avensis T25 kasayi mi daha çok Beğeniyorsun yoksa Vectra C mi
Bana soracak olursan Avensis T25 kasada Vectra C de ikiside birbirinden güzel çok kaliteli konforlu D segmenti araçlar ikisi de çok karizma duruyor ateş ediyor resmen ama ben nedense Vectra C kasanın gözümde çok ayrı yeri değeri ilgisi var bu arabaya aşık oldum resmen 😅 arka far tasarımı olsun yandan olsun önden olsun içi bile araç heryerden Karizma ya Vectra C Avensis T25 kasada öyle Tabiki ama Vectra C bir tık önde biras daha sportif havası var Vectra C bence sen ne düşünüyorsun
Hani Vectra C ile Avensis T25 kasayi Benzetiyorum dedim ya evet öyle de yalnız bu ikisi bana konforlari da hemen hemen aynı geliyor bu ikisi kardeş mi acaba ya 😂 Avensis T25 üvey kardeş herhalde çünkü bu kadar benzeme olmaz ki tamam içi arka tasarımı benzemiyor ama biraz benzerlik var bir şey sorcam Avensis T25 kasaya bindin mi hiç
Yok trol sorusu değil Bu araba bizden Gerçek yani otomobil tutkunları çok beğendiği arabalara lakap takar ya yakışıklı veya güzel kızım diye 😅 bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz onu sordum genel olarak herkese 😊
Yess doğru cevap Kardeşim 👍 de nerden bildin o kadar anlama zorlaşsin diye aracı sansürledim 😅 logoyu kapattım jantları bile kapattım çünkü janttan logosu görünüyor 😅
Hmm evet cevabın doğru Kardeşim 😊👍 evet ben bu arabaya Gerçekten Çok hastayım aşık oldum diyebilirim 🤣 Vectra C her yerden bakınca arkadan bak karizma önden bak Karizma çoğu otomobillerin içinde Dikkatimi çeken araç bu araç bizde olmasa bile başka Vectra C görsem de çok dikkatimi çekiyor ilgimi senin de ilgini çekiyor mu 😉 Kardeşim
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Selamün Aleyküm Herkese Bizde Yakışıklı Karizmatik Biri var Bilin Bakalım Kim bu Yakışıklı 😉😅? Ve Nasıl Duruyor Sizce 😉?