AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
259Cevap
Nekestir kimi insan öyle. Ama bir gün biri yer parasını afiyetle
5-6 bin tl maaş alana parası var mı siyorsun? Arabaların kaç para olduğuna baktın mı?
Ayrıca şu resimdeki arabayı ver yeni çıkan araçlardan daha sağlam ve konforludur.
Zevk işi her parası olan lüx araca binmek zorunda değil ona göre o rahat ve memnun demekki.
Eskiden çok bindim, bütün tofaslari alıp sattım ama artık bitti onlar, zamana ayak uydurmak lazım, artık sevmiyorum onları aslında trafikten kaldırsalar hepsini daha iyi
Yürüdüğü müddetçe sorun değil bence en popüler arabadan bile iyidir yedek parça sıkıntın yok her yer de bulunur lüKS arabalar el yakar cep yakar yanın da hediyesi beyin de yakar.
Jeep i km yapmasın veya kaza olursa Tofaş ile olsun 😂
Aynen benim de bir tanıdığım vardı zengindi villada yaşıyordu tofaşa biniyordu ben de anlamıyorum neden
Belkı fantezisi vardır
Adam tofaşcıdır var bu araçların müdavimleri benim bir arkadaşımdada var durumuda oldukca iyi yani
Klasik araç hevesi varsa bu şekilde hevesini alıyordur
Kimisi Classic sever ayrıca Tofaş farklı bir aşk saygı duymak lazım
Benim de birçok arabam var ama eski antik arabaya binmek keyif , merak için.
Cimri dir vergisi az masrafı az çarpışan araba gbi kullan
Tofaş ask tır ya banada son model araba versinler almam Tofaş varken
Tek bir sebebi var. Zevk. Ve renkler ve zevklerde tartışılmaz
Sen şimdi Tofaşımıza, milli aracımıza külüstür mü demek istiyosun? Açık konuş😂
Ben hem param var hemde biniyorum nedenini se bilmiyorum
keko oldukları için olabilir
Tofaş hastalık o yüzden, adam yanlamayı seviyordur.
Param olsa arabaya binmem jet alırım olmadı helikopter niye trafik derdi cekeyim.
5-6 bin alanın parası var mı sayılıyor o zaman ben çok zenginim 🤣🤣
klasik hastası olabiir hani model yüksek arabam var ama yanında klasik mercedens tosbik woswos vs
Zevk meselesi adam o arabaya binmekten zevk alıyor başka açıklaması olamaz
Zevk meselesi adam tofaşa binerken kendini daha rahat hissediyordur daha zevk veriyordur
Ne işim olur Tofaş la, ben kaliteye aşık bir insanım
Zevkler ve renkler tartışılmaz. İsteyen istediği model marka fiyat gözetmeksizin binebilir.
Boşuna tofAŞK demiyoz kanka sanki ben de takıyorsam
Biner. Eniştemler milyoner ama tofastan vazgeçemiyor hdbd
Tofaş zevk meselesi ya bababbappp🤣🤣 yapmamayı seviyodur😅😅farztki biz bu ask-i hic yasamadik:))
Zevk Meselesi Belki Ondan Aldığı Zevki Başka Arabada Alamıyor😏
Kurtlar vadisi izlemedin mi sen? Zaza dayi? Iki Lincoln ortasinda makam araci tofasti.
İlk arabasıdır? Olamaz mı sen ilk sevgilini unuttun mu? 😅
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Onun da öyle bir fantezisi var demek ki.
Tofaş hastalik. bazi insanlar nostalji arabalari sever bunun icin de tofaş, ta var malesef:)
Niye 6 bin TL kazanıyor diye lüks bir şey akmasına gerek yok prensip meselesi
Manevi değeri vardır , ekonomik sebepleri olabilir , seviyor olabilir..
Sizin gibi gösteriş meraklılarını parasıyla etkilemek isteyen bir ahmak olmadığı için sanırım.
artık tofaş moda lüks yaşayanlar bile eski tofaş gibi lada gibi arabalara biner oldular
Vizyonsuz tofaş hastalarındandır. Kağıt gibi, kutu gibi araba. Ne konforu var, ne kullanımı kolay...
Ps: Tofaşa bineceğime tabanvay dolaşırım, toplu taşıma kullanırım. O olacaksa olmasın daha iyi.
Ben şu an 4*4 Hyundai Tucson bakıyorum ancak keyif arabası olarak ford taunus topluyotum yazılım mühendisiyim çift haneli maaş alıyorum ancak keyfimede değer veriyorum zevk meselesi bu
Zevk meselesi bende severım yanlız tofaş hız aracı değildir
Zevk meselesi mesela senin de giymekten hoşlandığın eski ayakkabı, çanta, veya elbiselerin olmuştur onun gibi
Zevk meselesi. 5-6k çok değil aynı zamanda
Çok degilmi ben kardeşimle çalışiyorum 5 bin lirayı zor alıyoruz o hem memur tek başına alıyor. Aynı zamanda abisinin giyim mağazası var ama pandemiden dolayı durgunlar
Bir memur maksimum 4500 alır
5-6bin le de lüks arabaya binemez zaten
Neden bir insan başka bir insanın tofaşa binmesini sorgular ki
Hahahah
Araba fiyatları gereksiz derece fazla. Ayağını yerden kesecek işini halledeceğini düşündüğü arabayı kullanıyor lükse kaçmak istemiyordur. Gayet doğaldır..
60 70 bin lira yazmışlar eskiden gariban 5 e 10 a alıbiliyordu şimdi ise 10 sadece boş gövdesini veriyorlar
@Jettaci0135 Maalesef..
eskiden aklımda olan arabaları alıyorum, her yıl eski efsaneleşmiş arabaları al sat değiştiriyorum imkanım olsa da asla sıfır araba almam onlar sadece aksesuar ne varsa klasiklerde var hepsinin ruhu farklı.
Zevk meselesi işte. Bazıları siğara varken pipo içer. Bazıları da sarma içer ısrarla. Bunlar zevk meselesidir.
Bi de türkiyede en ucuz arabaya binmek en mantıklı olandır. Çünkü sürücülerin çoğu bilinçsiz ve pahalı araba alıp parçasıdır, bakımıdır şusudur bu sudur... derdi ile uğraşmak yerine parçası bakkalda bile satılan araba almak daha mantıklıdır araba delisi olmayan birir için.
Zevksiz kironun teki olduğundandır. Veya şöyle söyleyeyim her memur para sahibi değildir.
Açıkçası biraz da zevk meselesi zengin adam alır bir tane garaj arabası temiz Tofaş ister sade biner ister modafiye yapar zaten zenginlerin çoğunluğu etiket olmamak için eski arabalara biner. Gözler üzerinde olmaması için
Bende de para yok çalıntı araba kullanıyom 😀
* :D
😀,,
TOFAŞ AŞKTIR Yeri gelir ferrrariden iner tofaşa binerler
Bazılarında o arabanın duruşu sesi hastalık boyutundadır bide parçası ucuz 😀yani arabayla yanlama lastik yapma yapsan bile parçaları markette dahi satılıyo o yüzden zevk üçin biniyodur egzoz sesi tesisat ona sorsan 4*4 mü şahinmi kesn şahin der
Zevk meselesi bazi insanlar ne olursa olsun bazi seylerden vazgeçemiyor. Mesela süper ligde oynayan bir oyunci yani yıllık 7 8 milyon tl alan adam murat 131 ile antrenmanlara geliyordu. Ama isterse milyonluk arabalara binerdi. Ama zevk meselesi iste
Milyonlarım olsa bile pazardan alışveriş yine yapardım markaya bakmıyorum neyi nasıl seviyorsam öyle yaşarım para ile ne insan ayırım asla yapmam nede kalite diyip küçümsemem rahat ve huzurlu olacağım şeyler yaparım tercih ve kişilik meselesi
Tofas rahat araba. Hem vurdu kirdi ters yere park etti derdi yok
Tofaş aşktır bir yaşam tarzıdır hayatın anlamıdır kalbin sol yanıdır 🤔 ya da sağda olabilir anlıyacağın mal mı bu adam başka araba varken tofaşa binilir mi 😂😂😂
2 görüş var birincisi pinti ikincisi tofos onun için maddiyattan fazla bir şeyler ifade ediyor.
Oda lüks konfor ve havalı hissettigi için
Hafif den de muzik cengiz kurtoğlu
Ben olsam almam alan kişide genelde tofaş sevdalısı insanlardandır o arabayı alıpda modifiye etme hastalığı falan var (basık sevme ledli ışıklar vb.) onlardan biri de olabilir
tofaşk dediğin aşktır. onun kalbimizde cok ayrı yeri var. allah korusun ama oldu ki kaza oldu arabada hasar olsun parçası ucuz :D zenginler korkar fazla para harcamaktan :D tofaş en mantıklısı :d
Peki ne yapcan? Öğrenince 😅 yan komşun sonuçta seviyon mu yoksa
Benim tanıdığım bi kaç insanda öyle yapıyor sevdikleri için saçma olabilir ama sigara örneği vereyim milyoner olsam parlaiment içmem chesterfield içerim