Öncelikle şu söyliyim kensisi yan daireden biri ailesiyle yaşıyor ve kendisi memur bazen konuşiyoruz sohbet ediyoruz falan.. aşağı yukarı tahminle beraber 5-6 bin lira alıyordur ama bindiği araçta tofaş birde 4x4 leri var ama çoğunlukla tofaşa binerken görüyorum 😀 uzun yolculuğa cıkarken dağ arabasına biniyor ben bunu ona soramıyorum çekiniyor insan ama neden bir insan tofaşa biner ki? Nedeni ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılParçası ucuz. Gösteriş ve konfor aramıyorsan ayağını yerden keser. Zincir taksan sırıtmaz. Yetinmeyi biliyor demek. Bir de LPG takıp tasarruf kasabilirsin. Sen hiç V8 motoru LPG li kullanan gördün mü? Yok. Benzin istasyonun olması lazım doyurmak için. İdare ediyor adam işte. #tofaşk. Bir de Tofaş seven de çok. Sürüşü rahat arabadır. Kör noktası yoktur. 1.6 motorla uçak sürüyor gibi olursun. Bla bla bla. Ben şahsen 88 Dodge AS250 de şoför olmuş biri olarak Tofaş'a da saygı duyarım. Aldığımızda rot ayarı yok, sol arka jant eğri, direksiyonunda yarım tur boşluk vardı. 8 çiziyordu araba giderken. Birinci vitese takmak ustalık ister. Geçmez. Kabini dar. Kara dreksiyon kara şanzıman tam bir kalas araba. O halde zıplaya zıplaya Balıkesir'den İstanbul'a geldik. Yani çekmeyen bilmez. Çok uzattım neyse Tofaş güzel arabadır 😄
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Birincisi 5-6 bin lira para değil ülke şartlarında, ikincisi arabam olmasın daha iyi binmezdim, zaten kaç kez araba alacak param oldu, hatta fazlası oldu, ben geleceğime yatırım yapmayı tercih ettim. Şuanda lüKS bir araba alacak param olsa o parayla henüz gidemediğim ve gitmeyi iple çektiğim bir kaç ülke var onlara giderim. Tofaşa yanlışlıkla otostopla falan bindiğim oluyordu yalan yok. Biri tofaş tercih ediyorsa biraz kekomanic bir kafaya sahiptir %100 değilse bile belirli bir yüzde vardır yani.
00 Yorumla
belki daha başka hedefleri vardır...
bende uzun yıllar brodwaye bindim... paramın olmadığından değil, öncelikle ev almak ekonomik olarak rahatlamayı öncelikli görmemdendi... o hedefimi gerçekleştirdikten sonra gittim focus aldım... önceliğini bilmek lazım.. bence gösteriş yapmayı seven bir arkadaş değil ve üstelik mantığını kullan birisi...00 Yorumla
O kadar araba aldım verdim yine bi tofaş aldım, çerez gibi bi araç alımı satımı kolay öncelikle, yeni araç varsa yormamak için de kullanılıyor kısa mesafelerde iyi oluyor, bir kalörüferi var sobaya iki odun fazla atmış gibi 10 dk da sıcacık yapıyor başka da bi özelliği yok zaten :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
255Cevap
+1 yıltofaş ayrı bir sevda onlar için değişik bir algı oluşturuyor artık geçmişin unutulmaz izi mi desen yaşam biçimi mi desen ne dersen de onlar vazgeçmez yani. heleki günümüzde de 20.000 e yükselmiş fiyatı daha hiç bırakmazlar. 3000 tl olduğu zamanları hatırlıyorum🤣
13 Yorumla- +1 yıl
@feyzasilaci Ciddimisin 20. bın tl ye tofaş mı satılıyor
- +1 yıl
sahibinden de görmüştüm hatta alay konusu olmuştu çok bi ara
- +1 yıl
@feyzasilaci Vaybe tofaş gıbı konserve kutusu 20bın tl olduysa bu memlekette
+1 yılParayı sonradan bulan alt kültüre mensup ayılar biniyor genelde.
Hayır yani, klasik bir amerikan arabası olsa tamam diyicem de, klasik vasfı olmayan saçma bir arabaya neyin sevdası bu böyle. Bir adam hasta tofaşçıysa uzak durun. Genelde her yol vardır.
Genel olarak modifiyeci tayfadan uzak durun. Bu ülkede görüp göreceğiniz en mal insan güruhu bunlardır.20 Yorumla
+1 yılBen zevkine binerim. Ha çok param vardır bir tane lambom olur ama bir tane de tofaşım olur yani. Dağın başına lamboyla da gitmezsin. Araba işi biraz zevk işi. Ne arabalar var tofaşın zevkini vermiyor ne arabalar var tofaşa bazı konularda bin basar. Renkler zevkler. Bu atada tofaşa binen adamı gözünüzde küçültmeyin. Çoğu insandan daha insan olabiliyorlar😉
10 YorumlaAlışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor. Yıllar önce bilgisayarımın yavaşladığını düşünerek yeni bilgisayar aldım ama uzun süre eski bilgisayarımı kullanmaya devam ettim. Yeni bilgisayarı kullandıkça eski bilgisayara ihanet ettiğimi hissettim. Muhtemelen o da benzer şeyler hissetmiştir.
00 YorumlaDayımda Tofaş Dogan SL vardı. Kaporta kötü olabilir ama biniş keyfi Broadwaydan keyiflidir. Tofaşk dememişler boşuna. Adam kaza yapıyor Tofaşla araba ikiye bölünüyor adam arabadan çıkıp yürüyor. Güvenlik donanımları o biçim. Euro N Cap te yıldız yetmez ona. Adamın keyfini bozma. Sadece dikkat etmesini söyle.
00 YorumlaBazı insanlar gerçekten Tofaşı seviyorlar ve sürmekten de zevk alıyorlar... Dünyaca ünlü İnna bile Türkiyeye geldiğinde bu zevki tattı, tofala bindi ve bir drift atmadığı kalmıştı😂.
Yani zevk meselesi... Çok az kişide bulunan bir duygu bu... Ben sevmen mesela...00 Yorumla
+1 yılmeraklisi cok bende araba almadan once isterdim ama nasip olmadi sahinin kullanirken diger arabalardan ayri bi zevk var modifiyeye cok acik parcasi ucuz
varex takilip coilover yapilirsa tadindan yenmez iste zevk meselesi babamda serce hastasi mesela00 Yorumlagösteriş meraklısı değildir ayağımı yerden kessin yeter diyordur... zaten zenginler parası sağa sola savurmadıkları için zengindir mesela zengin adam vardır 500.000 vardır 400.000 lüKS arabaya vereceğine gider 400.000 ile şahane bi ev alır 30.000 tofaş alır kullanır 70.000 kenara koyar... araba belki 10 sene sonra belki çöp olur ama aldığı ev her zaman değerlenir... değerini korur...
01 Yorumla
+1 yılYani tofaş arabasını daha çok seviyordur durumu iyicene göze gelmek istemez nazar diye bir şey var ben böyle düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılTürkiyede arabaların ne kadar pahalı olduğunu hatırlatacaktım ki zaten bahsettiğiniz kişinin SUVu varmış. O araçlar günlük kullanımda çok yakıt tüketirler 5-6bin geliri olan birinin iki tane arabası var ve bi tanesinin tofaş olmasına mı takıldınız? Enteresan
10 Yorumla
+1 yılKimse yanlış anlamasın bu dediğimi ama böbürlenmek gibi algılanmasını istemem açıkcası benimde param var maddi durumum çok iyi 2 tane de benim tofaşım var haricinde arabalarımda var ama onlardan aldığım keyifi daha modelli arabalarımdan alamıyorum ne yazıkki bu değişik ve farklı bir durum küçüklükten gelen bişey sevda zevk gibi diyebiliriz ayrıca benim tanıdıgım ve bildiğim her zengin insanın garajında mutlaka bir tofaşım vardır saygılarımla. . .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTofaş kullanıcısıyım ' bu arabanın zevki gerçekten başka ' kim ne derse desin.. Eskiden duyar inanmazdım' 6 aydır kullanıyorum ve hak veriyorum o kişilere :D Kullanım zevki olarak' eski arabalar içinde en iyisi geliyor bana. Ozellikle renaultun eski arabalarına kıyasla.. Ve arabanın bu kadar tutulma nedeni ' her ne kadar göreceli olsa da' karizması olması.. Özellikle modifikasyona uygunluğu ve uygun parça ve bakım masrafları' günümüzde 'Tofaş marka araçları çekici kılan yönleri..
00 YorumlaKimi meraklısıdır kimi ise göze batmak istemez. :)
122 Yorumla- +1 yıl
Benzer cümleler kuracaktım, üstad güzel özetlemiş. Katılıyorum diyip çıkayım:)
+1 yılAyrıca Tofaşı küçümsemeyelim milli sonuçta Ucuz Ama Yürekli
Sonracığıma 4×4 arabalar çok büyük oluyor Ve onunla iş yerine gitmesi olmaz yani bir günlük kullanım hem kullanımı rahat ve dikkat çekmez ondandır yani11 Yorumla- +1 yıl
*biri
+1 yılBenim arkadaşlarımdan bir kaçı zengin ama bindikleri arabalar genelde tofaş. Bu mesele kimileri için bir tutkudur normaldir.
10 YorumlaKim ne derse desin eski arabanın verdiği zevki hiç Bir araba veremiyor eminim bunu yaşayanlar hak vericektir
O yolda kalmalar , arabayı benzinliğe kadar itmeler vs vs 😂😂20 Yorumla
+1 yılBu aralar iyi prim yaptı... şaka bir yana Tofaş iyi araba değil ama parça ucuz ve dilinden anlayan da var bu nedenle bir yerine bir şey olsa pek te takmıyor adam, belki bu açıdan tofasa biniyor dur. ama bana sorsan tofasa binmem
00 Yorumla5-6 bin geliri var diyorsun neye binecek ferrariye mi?
51 Yorumla
+1 yılNostalji başkadır. Eski arabaların keyfini yeniler vermiyor. Ben de memurum 0 araba alacak gücüm var ama eski makam arabalarından vazgeçemiyorum. (Laguna, Mercedes e200, Tempra, manager vb)
Eskinin her türlüsü bana keyif veriyor işin özü 😃01 Yorumla
+1 yılBu zevk işi mesela Şu an se 2020 kullanıyordum
Ama hayalim halen Samsung E-250
Araba da istesem 2012 model arabalar alabilirim ama hacı Murat alıp nostalji olarak modifiye edip binmek daha keyifli
Bu zevk işi ondan00 Yorumla
+1 yılhttps://voca.ro/1KVaK6UOZyY4
Adamın zevki işiniz gücünüz milletin parasının muhasebesini yapmak gibi. :D00 Yorumla
+1 yıl4x4 var ve TofAşk biniyorsa ilk arabası ola bilir veyahut çarparlar çizerler ya da çok yakar diye TofAşk biniyor ola bilir çünkü bu taktiği yapa çok var adama gelip vurdular umurumda değil ki bunun için aldım boya çiziliyor boyatmıyor bile.
00 YorumlaŞöyle söyliyim. Çalıştığım sitede 4 fabrikası olan bir adam vardı. Escalede mercedes s63 bmw 740 istemediğin kadar arabası vardı. Hepsinin yanında içi deri döşeme tofaş duruyordu. Hastalık gibi birşey ben hoşlanmıyorum tofaştan orası ayrı konu
00 YorumlaHoşlanıyordur başka açıklaması yok bence çok özgür ruhlu biri 👏🏻👏🏻
53 Yorumla:) Kadınların garıp merakları adamda belkı tofas merakı vardır. Gercı bende tofaşa nıye okadar para verırler yıllarıdr anlamıs degılım mutlaka bır baglılık. Ayrıca adamın 5-6 bın tl alması buyuk bır para olarak algılaman garıp zıra 5*6 bın tl ıstanbulda aylık benzın parasıdır hatta fakır bıle sayılırsın bu mağaşla. Benimde 3 tane aracım var fıyatlarını yazmak ıstemıyorum ama bısıklet ve motosıklet kullanıyorum cogunlukla şımdı buradan bır sonuca varmak hatalı olur :)
13 Yorumla- +1 yıl
@korman33 selam kardesım aracının plakasından tanıdım senın ne işin var böyle bır sitede Ben cadde cafenın caprazındayım vedatın yan dükkanı bır gün beklerım çayımızı içmeye saygılar abim
- +1 yıl
@hsnekz46 Klasık köylü ve varoş beyınlısın sen adamı nerden tanıyorsunda yorum yapıyorsun boş boş. O adam sana tenezül edıp cevap bıle vermez senın yaşadıgın ili komple ıcındekılerle satın alacak durumda imkan olsada ıntegram hesabına bır baksaydında ne kadar beyınsız ve salak oldugunu anlayaydında işte kendısının ıznı olmadan yazmak uygun kacmaz şimdi
Günümüzde yoksulluk sınırı 8,800 tl yani 6 bin maaş günümüz şartlarında iyi bir maaş değil gelelim tofaş konusuna benimde tofaşım alma sebeblerim parçası ucuz bakımı kolay hatta motor boya dışında tüm bakımları tamirlerini ben yapıyorum arabaya istediğim şekle sokabiliyorum az yakıyor İstanbul gibi kaza yapsan arabanın değeri düştü derdi olmuyor arkadaşın istese korkmadan verebiliyon o yüzden tofaş ve tofaş gibiler candır.
10 Yorumla
+1 yılArazi aracını şehir içinde kullanınca aşırı sorun yaratmaya başlıyor. Fakat tofaş grubu öyle değil. Bir de zevk ve keyif meselesi, hastalık gibi bir şey.
00 Yorumla
+1 yılTOFAŞ merak değil yaşantıdır demek isterdim ama eli cebine zor gidiyor arkadaşın sanırım 😄 ilk arabam Tofaş olmayacak dedim o kadar da güzel teklifler geldi ama yok yani çok şükür Tofaş a binmiyorum binmem de. Boşuna sanayi arabası demiyorlar. Ansızın hiçbir şey yokken yolda kalırsın haberin olmaz 😊
00 YorumlaParası olan Tofaş a binmez millet değişik bir Tofaş sevdası araba yürüyen tehlike kar yağsa kaysan çarpsan en azından arabanın yarısı hasarlı gelse biri çarpsa araba hurda arabayı kaldırım a vurdun mu tanpon paslanmış demir gibi dökülüyor ben asla almam
00 YorumlaArabalar konusunda 370 cevap paylaştı. O arabayı seven bi tayfa var, o yüzden biniyodur. Parası var derken ayda 5 6 kazanıp nasıl bi araba almasını bekliyosun ki zaten, araba fiyatları uçtu şu an
00 YorumlaÇünkü tofaş ucuz parçaları ucuz lpg li daha ne olsun. Biz 4 sene şahin e bindik harcadıgımız paraların toplamı bir avrupa arabasının bir sefer ki bakım parası kadar
00 Yorumla
+1 yılparası olan adam tofasa binmez.. tabi paranın niceligi kişiden kişiye göre degişir.. kimine göre bmw yetersiz arabadır, kimine göre 100.000 liralık araba lüKS arabadır.. o referans noktasına göre degişir.. ama dedigin araba olabilicek en alt seviye araba.. onun bi altı araba alamamak
00 YorumlaHacı muroya binilir panpa..
full orjin olacak şekilde neşet ertaşın kaseti de takacaksınnn
bağa gel bostana gelll vaayy vayyy vayy dinleye dinleye gideceksin00 YorumlaÇünkü tofaş verimli bir araç fiyatı uygun iş görüyor bir arıza verse parçası bol modifiye edilebiliyor üstelik onun verdiği zevk başka o gözle bakan insanlar için
00 Yorumla
+1 yıl4x4 aracı kıymetli olduğu için ona kıyamıyordur...
Tofaş arabası, diğerine göre kıymetli olmadığı için onu ayak işlerinde kullanıyor. Birşey olduğunda da fazla üzülmeyecektir...00 YorumlaSeviyordur çalıştığım yerde bir arkadaş vardı 126 bisi vardı arkasında benim porschem var yazıyordu bir gün onunla geldi arkasında 126 bisim var yazıyordu zevk ve keyif
00 Yorumla
+1 yılHerkesin hayatına kimse karışamaz 😁 mesele maaş veya para değil aldığı keyif de olabilir. belki borcu da olabilir. mesela bana bugün nostaljik araba versen zevkle binerim yani hastasıyım 😉
00 YorumlaBende 98 kartal s vardı ve şimdi özlüyorum.
Şu an mazda 3 kullanıyorum ama maddi olarak daha iyi bir durumda olsam temizinden l alır bir kenara koyardım.00 Yorumla
+1 yıl
Honda Biniyorum Ben ♥ (Plakalık Değişti)
👑06 KL 980 👑00 Yorumlagünlük işler için tofaş biniyordur arabaya birisi çarpar ya da o çarpar 4x4 kaskosu bozulmasın diye bunun bir çok nedeni var bindiği yere güvenmiyordur 4x4 bindiği mekan da birisi çarpar ya da onuda geçtim belki birisi ister devamlı ya da hava atıyor bir çok neden var bana neden ehliyet almıyorsun diyorlar ben ehliyet alsam nefes alamam akrabalar dan diyorum her gün birisi götürürüm sosyal hayatım bile yok olur diyorum evlene kadar ehliyet almayacam
00 YorumlaKomsum var. Otoparkda 2019 bmw 5.20si ile murat 131i yan yana duruyor. Bmw nin tozdan rengi gorunmuyor ama 131 e bakınca yuzundeki sivilceyi goruyosun. Bu iş parayla alakalı değildir.
00 Yorumla200 bin verip araba alabilirim bende ama 87 model reno ya biniyorum ilk arabam olmasının ve ülkede arabaların gereksiz pahalı olması benim için etkili kendime 1 devlete 2 araba almanın anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılModelini seviyordur, o tarz araba seven çok kişi var :)) sormaya da çekinme aranızda sohbet olmuş olur.
10 Yorumla
+1 yılŞahin doğanın ölüsü 30.000 lira oldu. 5.000-6.000 lira alan adamın bile 6 ay maaşını yemeden içmeden köşeye atması gerekiyor bu tekerlekli tabutu alması için.
00 YorumlaTofaş bir tutkudur.
Benim tanıdığın bir doktor 80 yaşında adam 1977 de sıfır tofaş almış evinde eşinin ve kızının ve kendisinin harici arabası var ve adam diğer aracını özel durumlarda kullanıyor.
Tofaş'a müşteri çıkmasına rağmen adam satmıyor.00 Yorumla
+1 yılMesela onun yerine başkasının hayatını niye neden merak ediyorum banane desen daha mantıklı
20 Yorumla
+1 yıl4x4 şehirde büyün geliyor bence. Park yeri sorunu olan yere gittiğimde bende küçük arabama binmeyi tercih ediyorum.
00 YorumlaŞimdi şöyle bir durum var benim gelirim 100 binde olsa ileride mutlaka bir Şahin olacak benim dizayn ettiğim şekilde yani. Zevk meselesi 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılTofas adamdir bizim mercedesimiz vardi biri cizse etse pahaliya patliyordu tofas tam zitti araba sarampole ucsa az masrafla cikarsin 😂
00 Yorumla
+1 yılbenim yaklaşık 10 bin civarı gelirim var.
B kasa 98 model Opel Vectram var, başka bir arabada gözüm yok.
kimisinde tutkudur bazı şeyler.00 Yorumla
+1 yılHastalık parası olan tofasada biner motorda biner zevk meselesi fukaraydan tavambay devam zevkler ve renkler tartisilmaz
00 YorumlaTofaş zevk meselesi para meselesi değil tofaş aynı sekmentteki araçlarla kıyaslandığında çok yakar ama zevki farklı
00 Yorumla- Arabalar konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılValla param varken de yokken de tofasa binmedim bana hiç güven vermedi o yüzden bilemiyorum nasıl bir keyf
00 Yorumla Tofaş araba sürdüğünü fark ettirir motorun titremesiyle koltuğun , direksiyonun titremesi hoşlarına gidiyo egzoz da varsa offf
00 Yorumla
+1 yılHastalık dediğimiz Bi durum var biner ne zenginler var garajında 1 tane yatar zevk meselesi herkes anlamaz tabi ki malesef eski bmw ye de binse zevki için yine sorgular insanlar bu durum böyle
00 YorumlaTercih meselesi bu. Ben ilk araba sürmeyi öğrenmek için almıştım ama bu saatten sonra binmem. Ama binenede bişey diyemem.
00 YorumlaTofaslar klasik olma yolunda,, sevmiyodur, bende severim, murat124 ler vardı,çok azaldilar,, nostalji yaşatan arabalar güzel dir
00 Yorumla20 bin altında Tofaş yok 😃 dereceli eksantrik falan yaptığında o Tofaştaki zevk son model Bmw'de yok.
00 Yorumla
+1 yılValla herkesin zevki tercihleri farklıdır. Açıkçası ben parasızlıktan biniyorum param olsa modelli bir araba alırım.
00 YorumlaBizde de birden fazla araba var ben broadway a biniyorum. İnsanlar eleştiriyor ama bana bu daha zevkli geliyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (264)
Devamını Gör(309)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem