Ön kaput değişen sağ çamurluk boyalı sağ arka kapı sök tak yapılıp işlem görmüş onun haricinde hata boya farlarda solma dahi yok parçalar orjinal fiat servisinde yapılmış. Ne kadara satabilirim şuanda
Güncellemeler
+1 yıl
Değişenden ve boyadan dolayı satarken zorluk yaşar mıyım sizce 1-2 haftaya satılır mı sahibindene koysam
Arabamın değeri nedir? Fiat linea 1.4 fire benzinli active plus 2013 model 37 bin kmde beyaz renk?
Kilometre sıfıra yakın gibi aynen motorunda hiç problem yok zaten trigeri bile sorun olmasın kaliteli işçilik olsun diye fiat yetkili sevisinde değiştirdim bakımlar km yapamadığımız için her yıl aynı ay içinde yapıyoruz bakımları sizce ne kadara satabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2 bin euro
Türkiyede ki ederini sormuştum ben kardeş
Nerdeyse 0 37 bin iyimis
Kilometre sıfıra yakın gibi aynen motorunda hiç problem yok zaten trigeri bile sorun olmasın kaliteli işçilik olsun diye fiat yetkili sevisinde değiştirdim bakımlar km yapamadığımız için her yıl aynı ay içinde yapıyoruz bakımları sizce ne kadara satabilirim
60 bin ve üstü
km si harika
Evet gerçekten km si çok düşük araba tamamen uzun yolda yaptı kilometresini haliyle yorgun bir motoru yok sizce ederi nedir fiyat olarak
70 eder
Sahibindene piyasaya bakıyorum ama 70 bin tlye 200 bin kmde değişenli boyalı arabayı vermiyorlar emin misiniz peki bu fiyata
satacak mısın