Ufak molaları falan saymadan en fazla kaç saat araba sürdüğünüzü merak ediyorum doğrusu.. Ben uzak bir ile giderken 10-11 saat kadar sürmüştüm.Tabi dileyenler o kadar saat nereden nereye gittiğini, hangi arabayı kullandığını da iletebilir. Mutluş oluruz :D
Bir defa Diyarbakır'dan Akara'ya 960 km yol, sadece iki defa 15-20 dakikalık yemek molası vererek 11 saatte gelmiştim. Yıl 2006 ve arabam 2004 model Ford Focus'tu. Molasız rekoruma gelince Ankara 'dan Elazığ'a hiç mola vermeden 750 km yolu 9 saatte almıştım. Araba 2012 model Opel İnsignia Son olarak da birkaç ay önce Edirne'den Ankara 'ya 700 km yolu hiç molasız 7 saatte geldim. Araba 2014 model 520i
2005 model Mercedes O403 SHD aracı 27-28 saat kullanmışlığım var.. Ankara - Şanlıurfa - Gaziantep - Kilis - Suriye... Bir ara da yurtdışından bir arkadaş geldi ve sadece ikimiz 2 farklı tur yapmıştık. Biri karadeniz turu.. Diğeri ise ege turu.. Bunlarda da 20 saat sürdüğüm olmuştu ama hiç biri suriye kadar beni yormadı desem yeridir..
Antalya-Fethiye arasını toplamda 4 saat molayla gittim, tabi direkt değil geze geze, akşam 9'da çıktık gece 2-6 arası uyumayı denedik ama uyuyamadık, sonra tekrar çıktık geze geze gittik 14.30 gibi vardık. Kaç saat olmuş ben hesaplayamadım. 😂
Görev dolayısıyla eleman yetersizliğinden dolayı yaptığımız amme hizmetinin aksamaması için 28 saat boyunca direksiyondan inmedim, daha doğrusu inemedim. Bu süre içerisinde sadece yakıt ikmali ve malzeme ikmali için 20 şer dakika birkaç kez mola verdim.
2 saat civarında ancak kuzenim Almanya'dan İstanbul'a kadar sadece depoyu doldurmak için ve sınır kapılarında durarak uyumadan 19saat boyunca araba sürmüştü hemde yeni aldığı bir arabayı hemde ort hızı 136mk civarına geliyordu ki molaları falan saymazsak çok daha da yüksekti hızı. Kesinlikle kimseye dinlenmeden ARABA sürmesini önermem.
10-11 Saat Manisa’ya gidip gelmiştim. Yeni bir şey keşfettim 😄 Uzun bir yola gideceksem yanıma şoför olarak arkadaşımı alıyorum yan koltuk çok güzelmiş.
Gezmeyi çok sevdiğim için sürekli uzun yol yapıyorum enson istanbuldan Mersin'e ordan malatyaya gidip geri İstanbul'a dönmüştüm ama bel fıtığı olduğum icin ortalama her saat basi durup 5 10 dakika dinlenip geri yola devam ediyorum
Henüz 1 yıldır ehliyetim var ve aralıksız en uzun 3 saat kullandım ama bıraksalar bir 3 saat daha kullanırdım. Araba 2020 corolla
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Skoda SuperB ile yarım saat oynamışlığım var 🤭 Araba sürmek dersem olmaz, çünkü değildi. İlk ve son alıştırmaydı. Hiç benlik değil. Çok sıkılmıştım. Frenle gaz pedalını şaşırmamak için ayaklarıma bakışım da harikaydı 😂
ben en fazla 2.5 sürmüştüm sonra direkt uyuşuyorum :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
4 saat kadar sürmüştüm. Ama çok trafik vardı. Araba Manuel olunca tabi habire debriyaja bas çek bas çek ayak mahvoldu. Arabadan bir indim anam sol ayak bir titriyor bir titriyor durduramıyorum 😂
4,5 saat. Eskişehir-Pamukova gidiş dönüş kullandım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hollanda - Türkiye (1,5 gün) Hollanda - Avusturya ben sürdüm (8-9 saat) ve Bulgaristan - Türkiye ben sürdüm (4 saat) Araba Volkswagen passat station wagon
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Henüz hiç uzun yolda sürmedim şehir içinde ilçelere falan gittim o da bir saat