2015 model Golf 1.2 tsi comfortline paket manuel vites 110 hp 175 nm tork 60 bin km bir parça boya harici hatasız. Segment sınıfı C
2020 model Megane 1.3 Tce Joy paket Manuel vites 140 hp 240 nm tork 0 km. Segment sınıfı C
Bu araçlar arasında kaldım. Golfün malzeme kalitesi ve işçiliği ayrıca yalıtımı ve sürüş konforu daha iyi ancak 6 yaşında 60 km yol yapmış bir araç. Siz yine de Golf alır mısınız?
2020 model Megane 1.3 Tce Joy paket Manuel vites 140 hp 240 nm tork 0 km. Segment sınıfı C
Bu araçlar arasında kaldım. Golfün malzeme kalitesi ve işçiliği ayrıca yalıtımı ve sürüş konforu daha iyi ancak 6 yaşında 60 km yol yapmış bir araç. Siz yine de Golf alır mısınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Golf daha başarılı ama bilmiyom ben sıfır tercih ederdim bu yüzden megane diyorum.
Araçlardan anlamam ama yazdığın özelliklere bakınca megane almak daha mantıklı değil mi?
Golf tabiki sen hiç kazada kaputu içine göçmüş golf gördün mü ama renolar kaldırımlarda sürünüyor parçalar ufak bi kaza da
Kaputun hasar alması sağlamlıktan ziyade bilimsel bir konu Mercedes de dahil olmak üzere her arabanın kaputu hasar alır. Kaza anında oluşan mekanik enerjinin kaput çamurluk ve şaşide toplanması mümkünse kabine hiç ulaşmaması ya da en az seviyede ulaşması hedef alınarak üretim yapılır. Zaten reno ve volkswagen üretilirken aynı çelik ve alüminyum kullanılır. Golfün kaputu demir Meganenin kaputu ise kartondan üretilmiyor.
2015 alma euro 6 mı 5 mi 2015 te değişmişti motoru , 6 yakıtta çok iyiydi , renodan anlamam da ikinci elde golf bi aya kalmaz gider hasarsız olursa aldığın fiyatın üstüne satarsın hatta ama 2015 kasalar ara modeldi sanırım ya gene de reno almam ben olsam
Tamam enerji falan onları anlıyorum biliyorum da içine geçmesi havaya uçması var esnemesi var vw ses yalıtımı falan onlar da çok iyi
Ben sıfır km arabayı tercih ederim.
Eğer genişlik beklentin yoksa Focus tavsiye ederim o paralara
reno ile golfu karşılaştırmak ta ne bilim her türlü golf alır
Aynı segment hocam orta sınıf kompakt marka sınıfında yer alıyor. Bmw ile ya da audi ile kıyaslama yapmadım. Mercedes ya da Volvo da değil.
Direk sıfır megane alırdım ben olsam
Sıfır Megane
En sağlamı Toyota
Golff
Golf varken Meganenin bahsi bile edilmez aslanım
Golfu tercih ederim