Bazen sinir oluyorum. Arabamın sürücü kapısını sık sık çarpıyorum. Normal kapanmıyor. Ayarlarını yaptırsak bile bozuluyor. Sanki içimden kapıyı komple değiştiresim var; ama çok paradır diye vazgeçiyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
18 yasimda konyada uni okurken bir cocuk ile tanismistim. Bu cocugun mercedesi vardi sanirsam arabasina da pek titriyordu. Ben tabi aile arabasinida sert kullanan biriyim o yuzden bu cocugun arabasindan inerken de kapiyi sert bi sekilde carptim indim. Bi döndüm cocuk aglıyo. Hahaha hala dusununce gülerim ya. 22 yasimdada antalyada bir mafyavari arkadaşım var arabasi o kadar ağır ki o arabayi var gücünle de itsen zor kapaniyor arabadan indim kapiyi iki elimle cok sert bi sekilde ittim arbaa kapandi. Adam şok 🤣 sonra güzel güzel bende sert severim vur gitsin dedi xjnd
eskiden arabam yoktu vede koyde araba kullanirdik. tabiiki onlarin kapilari zaten saglam olmuyor zor kapaniyorlar. el aliskanligi arkadasin arabasindan indigimda kapiyi bir carptim olum oha mkkkkkkkkkķ kirdin la kapiyi demisti 🙈🙈🙈