Çok dikkatliyim tamamen uyarım 😼
Bazen dalgınlığıma gelip bakmadığım olur 😿
Mobese ve EDS'nin olmadığı her yerde işaretler benden sorulur 😎
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Klakson çalmak yasaktır - Sağ, Sol dönüşü yasaktır - Yaya yolu - Yol ver - Park yapmak yasaktır tabelaları dışında pek kurallara uyduğum söylenemez. Özellikle hız sınırı tabelasına uymamak ve U dönüşü yapmak yasaktır kuralını aşmak favori serseriliğimdir hahaha
Ne yalan söyleyeyim U dönüşü bazen bende yapıyorum. 😄
Çok dikkatliyim tamamen uyarım ama bir şoför olarak değil yaya olarak şimdilik sjsjs ehliyet ve araba aldıktan sonra kesinlikle dikkat ederim ve kurallara uyarım ve bir bayanım diye geçmeye ezmeye çalışan kişilerin karşısında durur haklarımı savunurum the end..
2015 yılında bir defada ehliyet alan ve araç kullanan birisi olarak dikkat ediyorum ama bu konuda erkeklerden çok şikayetçiyim.
Bizimkiler uslu çocuktur. 😄
Ya bırak Allah aşkına güldürme beni, hani erkekler arkamızdan "bu kesin bayandır" diyormuş ya, aynısını bizde size diyoruz "erkek işte ne bekliyorsun ki" 😂
Bomboş sokakta bile sinyal vererek dönerim. Bu orada kimse olup olmamasıyla değil kendime olan saygımla alakalı.
Bende aynıyım. Arkamda araç olmasa bile daima dönüşlerde sinyali yakarım. Alışkanlık kazanmak gerek. Tebrik ederim. 😉
Kesinikle nasıl alışırsan öyle gider bu. Emniyet kemerimi de her zaman takarım. Olur ya biri gelir bana çarpar yine faydasını ben görürüm. İlla ki kendimiz çarpacakmışız gibi düşünmemek lazım.
Çift yaratılmışız. 50 metrelik yere emniyet kemeri takıyorum. 😂
Adamlar onu takın diye koymuş zaten süs eşyası değil 😀
Bizimkilerde yalancı kemer ile yolculuk yapıyor. 😄
Bip bip ötmesin diye sahtekarlar 🤣🤣
Az değiller 🤣🤣
EİG için teşekkürler 🙏🏻
Rica ederim reis. 🙂
Cevap
10Cevap
Şu EDS yi bulan varya babam tüm maaşı oraya gömüyor
Çok süratli mi kullanıyor aracı? Bu konuda biraz daha esnetmeli durumu. Varsın 10 dk geç gitsin işe. 🙄
Öyle değil dalıyor 82 yerde unutup 90 ile gidiyor
İş sıkıntı EDS bildiğin para sayma makinesi. 🙄
Aynenn gereksiz şerit değiştirme kural ihlal falan hepsini yakalıyor Namusuz
Geçmiş olsun. Babaya hakim ol ya da direksiyona geçmen gerekecek gibi. Çok şükür şimdiye kadar ceza yemedim.
Yok ya refleks hâlâ sağlam ama çok gereksiz yerlere radar hız sınırını var babam da basınca görmüyor
Çözüm hız sabitleyici gibi duruyor. Kimileri pedalla dost olamayabiliyor. Normal karşılamak gerek.
Araba sade sabitleme yok ama genelde tedbirli de tabela sistemi tuhaf
Oto kontrolden başka bir seçenek kalmıyor geriye. Ekstra dikkat. 😉
ya da rahman gitsin
Yolda yürümeyi bile beceremeyen laviklar direksiyon başına geçmiş araba sürdüğünü zannediyor. Yüzde 90 i bu levhaların ne işe yaradığını bilmez.
Çoğu sürücü kursta öğrendiği ile kalıyor. Oysa tekrar edilmesi gereken konular. Bu konuda hak veriyorum.
Genellikle dikkat ederim bazen insan dalgın olabiliyor dikkat edemiyor ya da ağaç arkasinda felan kalıyor
Yeni ehliyet aldum sayılır çok dikkatliyim bu konuda. Zaten uymayanlar yüzünden tarfik karışıyor araba sürerken bunu daha iyi fark ettim
Hepsine elimden geldiğince dikkat ediyorum mesela dağda bile olsam sinyalleri unutmam ama arada bir kaçanlar oluyor dikkatsizligime denk geliyor
Kurallara her ne olursa olsun uyulmasi gerektigini dusunenlerdenim.
Kuralları severim aksi bir durum olmadıkça kural ihlali yspmıyorm.
Fark etmeden çok hata yapıyorum
Telefon ya da makyaj gibi konulara odaklandığın için olabilir mi?
Biryerden tanıdık geldi bu nick bana 😂😂
Aman dikkat et. Kırmızıda geçersen yan kapıdan girmesinler. Malum trafikte araç sayısı çok arttı.
Tamam be bisey demedik işine bak hadee
@Ddlgjkjs ya lütfen kusura bakma gerginim çok özür dilerim
Ddlg'nin anlamını bile bilmiyorum eski bir arkadaşın ismine benzetmiştim sadece
Sorun yok bak konuşarak da anlaşabiliyoruz başta sert çıkışmasan iyiydi kfkdkdkd
Ben bunları hiç bilmiyorum yaa
Bir gün ehliyet kursuna gittiğinde öğretirler. Motor kısmı daga zordur. Trafik konusu daha kolay işaretler akılda kalıcı. 👌
Ehliyetim var ki
Bak bunu bilmiyordum. Kursta görmüş olmalısın. Uzun zaman önce aldıysan ehliyeti unutkanlık olabilir haliyle. 🙂
Çalışmadan girdim sınava zamanım olmamıştı. Geçtim okul bilgileriyle vs.
Eğer araç kullanacak duruma gelirsen kesinlikle bir kurstan eğitim kitabı al derim. Öncesinde çok ihtiyacın olacak.
Ayneen👍🏻
👍
Kurallara uyarım. Trafik can güvenliği için kurallara uyulması gereken yerdir. Herkes kurallara uysa trafik kazaları azalır.
Genelde bakıyorum fakat dalgınlıklar da olmuyor değil tabi ki
Kurallara uymayi sevmem
Fena sayılmam işte olduğu kadar
Dikkatli olmaya calisiryoruz
Dikkat ederim
Hiç bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?