Arkadaşlar e46 alınır mı nasıl araç bazıları alırsan sanayide yatıp kalkarsın falan diyor sürekli arıza çıkarıyormuş. Araç çok güzel duruyor ama arafta kaldım
Yani alacağın arabaya göre değişir ki zaten bir kadın olarak senin temiz kullanacağını varsayarsak pek de arıza çıkaracağını zannetmiyorum kimin ne dediğinin ne önemi var önemli olan senin ne istediğin ayrıca benim de düşündüğüm model😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayalimdeki araba. 2005 te e kadar uretildigi icin alacagin arabanin km sine kazasina filan iyi bakman lazim
Kronik arızası var mı
Kronik arizasi yok ama genc arabasi oldugundan hor kullanilmamiş ve 400 bin km nin altinda araç bulmak cok zor
Bir dakika. M3 e46'nın parasından haberin var değil mi? 😂
Yurtdışındayım 3000 euro burada en kralı 4
Agaaa beee ben Türkiye'desin sanıyodum agshsg O zaman sorman hata. Hiç düşünme. Atmosferik motorun hasını yaşarsın 😂
Bide 330 olacak tadından yenmez
Ama arıza olayı kafamı çok kurcaladı
Aslında 330 alıp motoru vs uğraşırsan daha güzel olur
Valla hiç anlamıyorum ki nasıl yani
Genelde bazıları 330 alıp motorunu yükseltiyor. Yazılım falan yapanlar da var. Bunlar zevk işleri. Eğer uğraşmam diyosan direk m3 alman daha mantıklı
Sen bakma onlara tabii ki al otoban faresi tam class pardon yanlış söyledim yılannnnnn
Arıza çıkartması falan oluyor mu
Yani alacağın arabaya göre değişir ki zaten bir kadın olarak senin temiz kullanacağını varsayarsak pek de arıza çıkaracağını zannetmiyorum kimin ne dediğinin ne önemi var önemli olan senin ne istediğin ayrıca benim de düşündüğüm model😉
Benzin mi dizel mi peki e46 için?
Benzin iyidir asfalt ağlasın biraz 😂
Bmw 0 alinir. Ilk sahibi bmw biner.2 inci sahibi bmw sahibine biner
Ben e90 3.20d kullanıyorum gayet memnunum
Valla e90 alacağıma 92 veya 93 alırım
Ama 90 da güzeldir tabi kaç model bu arada?
2006 yakıt hiç yok araçta, ankaradan İzmire 250 TL ile gidip geliyorum
Bmw ye araba diyen binen kekodur