Arabayı biraz araştırdım. Bu Videoyu da izledikten sonra , evet güzel bir araç denebilir. Alınabilir bir araç , özellikle bayan sürücüler için çok iyi ama benim kendi açımdan düşündüğümde tek sıkıntı 1.2 (80HP) bir motora sahip olması bu yokuşlarda biraz zorlayabilir. -Direksiyon turu çok olduğu için dar alanda güzel dönüşler sağlıyormuş. Bu ekstra mutlu edici bir özellik. Hayırlısı olsun. Umarım güle , güle kullanırsın. :)
Bak kardeşim araba firmalarında acayip küreselleşme var cvt şanzıman Honda üretimi dişlisiz bir yapıya sahiptir çok çok sorun çıkaran bir şanzıman değildir ancak çıkarırsa da parçasını bulamazsın tamir ettiremez garanti kapsamına girmez ve kaskonu da deldirmek istemezsen cebinden 15 20 bin vermek durumunda kalabilirsin baban bu arabanın ustası değilse servis dışında bir yere yaptırma ve bu bir nokta sadece bilmem anlatabildim mi aracı yabancı ve Türk forumlarında araştır Orada Farklı modeller görebilirsin alt takım masraflarına bak servis için motor gücünün 90 95 beygir in altında olmamasına dıkkat et rampada kalkışlar da yeterli olmayabilir ve yazları klimayı açarsan da kompresör ün motora bindirecegi yük ile çekişin eklendiği yükle beraber yakıt fazlalaşır motor da aşınmalar da yeterinden fazla olur hepten zarardır olması gereken standart değeri de baz alırsak 1100 1200 kilo ya 90 beygir olmalı
Öyle diyorsan saygı duyarım ancak tarafıma ait bindiğim ve değiştirdiğim araç sayısı yaşımla bir neredeyse ve bilinçli bir kullanıcıyım neyse sen bilirsin sıfır diye bozulmaz diye bişey yok Doğuştan sakat denilen çocuk bile Allah yapısı geçtim ki kronik bir sorunu varsa üzer