Ben olsam arabada sorun yoksa bi ikaz isigi icon yaptirmam o islemi. Okadar parca sokumce illa bi yanlis yapar usta arabanin omru kisalir. Calisan mekanigi kurcalamamak lazim
motorunun ön tarafında krank kasnağının arkasında bir dişli üzerinde bulunur. Bazı araçlarda motorun şanzıman tarafı bölgesinde, volan denilen dişlinin arka tarafında bulunan ayrı olan bir dişli üzerinde de bulunur. Şanzımanla ne alaksı olduğunu söylermisin bana. Bilmiyon konuşma bari
Senin yaşın kadar o işi yaptım ben. Google dan bakarak bana cevap verme. O sensor dişlinin iç tarafına doğru bukumludur şanzuman sökülmeden sadece fişini cikarirsin. Bas git şimdi kalabalık yapma görüş altinda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Krank sensörü motor bloku içindedir diye biliyorum. Şanzıman değil.
Ben olsam arabada sorun yoksa bi ikaz isigi icon yaptirmam o islemi. Okadar parca sokumce illa bi yanlis yapar usta arabanin omru kisalir. Calisan mekanigi kurcalamamak lazim
Hayır bunun için şanzıman sökülmaz o parca motorla şanzımanın arasında dışarda başka tamirciye götür
Krank için şanzıman iner. Servise yaptır başın ağrımasın
Servisin ağzına tüküreyim onlarda da işçilik iyice düşmüş
@Bumerang44 sağlam servis bulun
Bilemiyon ki deneme yanılma usulü olacak
@Bumerang44 servis işi zor
Krank devir sensörü volan dişlisinin arkasında bulunan bi dişlide bulunur. Şanzımanla alakası olduğunu sanmıyorum
Kesinlikle o ustaya yaptırma başkasına git. Şanzımanla hiç bir alakası yok. Boşuna sağlam şanzımanından olma
Şanzumanı sökmeden krank sensörüne ulaşamayabilir
Sökmesi gerekiyor doğru söylemiş.
motorunun ön tarafında krank kasnağının arkasında bir dişli üzerinde bulunur. Bazı araçlarda motorun şanzıman tarafı bölgesinde, volan denilen dişlinin arka tarafında bulunan ayrı olan bir dişli üzerinde de bulunur. Şanzımanla ne alaksı olduğunu söylermisin bana. Bilmiyon konuşma bari
Senin yaşın kadar o işi yaptım ben. Google dan bakarak bana cevap verme. O sensor dişlinin iç tarafına doğru bukumludur şanzuman sökülmeden sadece fişini cikarirsin. Bas git şimdi kalabalık yapma görüş altinda
Her araçta aynısı geçerli değil
Koçum sen kaç kere passat şanzumanı söktün? Passatlarda böyle. Git görüşünü kendine sakla
Para alir diyemi soruyon?