Araba sürmeyi erkek işi olarak gören bir ailem var. Kursa gitmeme aşırı karşılar. Resmen ehliyet almamı ve araba kullanmamı istemiyorlar. Sizce nasıl ikna ederim ya?
Araba kullanmayı öğrenmek istiyorum ama ailem bu erkek işidir diyor. Onları nasıl ikna ederim?
bunun cinsiyeti yoktur. çevremde taksicilik yapan kadınlar da var. önce aileni bir şekilde ikna etmelisin ama bunu da göstererek yapabilirsin. mesela otomatik vites bir aracı sıkılmadan, korkmadan kullanabilirsin. bir yakınından bu sürüş için yardım al ve en azından direksiyonu öğren aynı anda da kursa git ama burada alacağın eğitim otomatik değil manuel olacaktır. kadınlar bu kursu çok kolay geçiyorlar. işte ehliyeti aldıktan sonra yine otomatik araçla çık karşılarına. korkma..
Hayalinse bırakma derim pes etme bende o yönden devam ediyorum 2 yıldır düşünüyorum ama icraat yok özel iş hayatla ilgili sıkıntılar çektim sabır şükür dua ve hayla pes etmedim kaydolcam alicam inşallah ehliyet sana profilimdeki sözü armagan ediyorum 🤗
Araba sürmenin kadını erkeği olmaz. Kız çocuklarını okutmaya karşı çıkmak kadar ahmakça bir bakış bu. Evden biri rahatsızlansa hastaneye gidecek olsa kapında araba varken taksiyle mi gideceksin hastaneye diyebiblirsin
Paran varsa izin alma. Yoksa da başka bir şey için para iste. Nette iyice çalış, sınavdan kalma. Gerçi birkez kalsan sorun olmaz da 3. Kalışta tekrar kurs ücreti ödüyorsun
Ailenin yanında zor öğrenirsin direkt git sürücü kursuna katıl ve ehliyeti alana kadar da, kimseyle bu konuda muhatap olma. Alınca gösterirsin erkek işi miymiş diye :D
pembe dizi seyrettir orda kadınlar araba kullanıyorlar bak ailem kadınlar araba kullanıyorlar de ama dikkat et ors onlar sendemi başımıza o olacaksın demesinler öyle ailelerde bu tip bir görüşte vardır
yok artık daha neler sinirlerim bozuldu ya sabah sabah her neyse bu arada galiba paran yok kardeşim ekonomik özgürlüğün yok bence yoksa kim karışabilir ki
Ne alaka ya araba sürmenin erkeği kızımı var böyle ayrım yapmaları çok cahilce.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ailen çok doğru söylüyor..
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Dislike atan lara sevgili üyelerimize ithafen... Burası gelişmiş bir ülke değil burası Türkiye.. Hergün trafikte taciz edilen, aşalanan ve zora sokulan, gasp ve saldırıya maruz kalan sürücülerin bu denli olmasındaki sebep ben değilim.. Ülkecek gelişmiş bir ülke olmamamız..