Kursa yazılmak istiyorum ama ailem bir türlü izin vermiyor. Onlar para tuzağı deyip duruyor. Kursa gitmeden ehliyet sınavına girilmez biliyorum ama bari araba kullanmayı öğrenmeyi istiyorum. Kursa gitmeden araba sürmeyi nasıl öğrenirim? Bir gün yazılınca en azından bilerek gitmiş olurum.
Babam sürücü kurslarını para tuzağı olarak görüyor, kursa gitmeden araba kullanmayı nasıl öğrenirim?
Kardeşim Sen Yok Ehliyet Sınavına Girmeden Nasıl Araba Sürmeyi Öğreneceksin diyen Cahil Zihniyetlilere Bakma Sen Sen Arabayı boş Alan trafiğe kapalı yerde Sür Tabi Baban Yanında iken Zamanla Öğrenirsin Boş alan trafiğe kapalı yerde sürersen Ondan sonra Ehliyet sınavına gir Öğrendik ten sonra yola hiç araba sürmeden direk Ehliyet sınavına girersen kaybetme ihtimalin çok yüksek En Azından trafiğe kapalı yerde sürersen zamanla öğrenirsin Sınavı da Geçersin Allah'ın Yardımıyla İnşallah Bende Kaç Defa Sürdüm Araba Sürmeyi Biliyorum Ehliyetim Yok Ama süre süre öğrendim Tek Yapman gereken araba sürerken Dikkatli Olman Lazım dediğim gibi Zamanla Öğrenirsin Sen Bakma Cahil Zihniyetlilere Ehliyetsizlik sadece trafik de açık alanda araba sürmek yasak yoksa trafiğe kapalı yerde sürebilirsin
Kursa göre değişir. Ben bircok şeyi kursta öğrendim. 120 soruda 115 dogruyla bitirmiştim sınavı.. Ayrıca zorunlu bir eğitim. Gitmeden sinava giremezsin.. Şu durumda bile trafigimizin hali içler acısıyken insanların gitmek zorunda oldugu bir kurs olmazsa düşünemiyorum.
Araba kullanmak sürücü kursunda öğrenilmez zaten. Direksoyonu sadece sınavda veriyorlar, pratik yapmadan sadece teknik detayların ustası olmakla araba kullanmak öğrenilmez. Ama o kursa katılmadan ehliyet alamazsın yani her türlü o kursa yazılmak zorundasın. Ehliyet almak istiyorsan araba kullanmayı bil veya bilme, o kursa yazılıp sınavları geçmek zo-run-da-sın
baban çok tuhaf. sürücü kursuna gitmeden ehliyet alınmaz. elbette öyle ya da böyle sürücü kursuna gitmek zorundasın. boş arazide yanında bilen biri ile denemeler yapabilirsin
Diyelimli abinin amcanın vs arabasını aldın sürmeyi öğretiyorlar sana tıngır tıngır giderken hoop çarptın birine birşey oldu veya büyük bir zarara yol açtın peki ozaman nenolacak?
Kursa gitmeden araba kullanmayı tabi öğrenirsin ama aradaki fart en fazla 200 lira oyuzden mecbur parayı vereceksin o parayı da versen gene oğrenm iş olarak bitiremiyosun sadece ehliyetin oluyo okadar
Sürücü belgesini almak için kursa gitmen gerek, eğer bunuda kendi yapabiliyorsa gitme 😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
şu an en zevk aldığım konu hakkında yorum yapmanın mutluluğuyla yazıyorum demek istediğini anlamadım ama ehliyete yazılınca ehliyet almak için zaten uygulamalı eğitimi veriyorlar arabaya biniyorsunuz 3 kişi şimdi belki daha azdır uygun bir yerde herkes turluyor ayrıyeten bir kursa para bayılmaya gerek yok git uygun bir yerle anlaş ehliyeti al
Heh Bir Cahil Zihniyet Daha Ya Ne Alakası var Ehliyeti olmayan Kişi Araba Sürmeyi Öğrenemez mi sanki Güldürmeyin Adamı Boş alan trafiğe kapalı yerde sürerse Öğrenir Zamanla Hiç Araba Sürmeyi Bilmeyen İnsan direk Ehliyet sınavına girerse Kaybetme İhtimali çok yüksek nasıl geçecek kazanacak hiç araba sürmeyi bilmeyen adam sınava girince hem en azından Trafiğe Kapalı Yerde Sürerse Zamanla Öğrenir Ondan sonra Ehliyet sınavına girer Kazanır Allah'ın Yardımıyla Bu Cahil Zihniyetten Çıkın Ehliyetsizlik Araba Sürmeyi Öğrenmeye engel değil Ehliyetsizlik trafik de açık alanda araba kullanmak için yasak.
Öt Kendi Kendine Ben Senin Gibi Laftan anlamayan Cahile Cevap yazarak kendimi yoramam sana diyorum ki ehliyet Olmadan da Araba sürebilir ama trafiğe kapalı yerde sürebilir dedim bunu anlamıyorsun sen
Hahah😅 Cahillerin Söyleyecek Laf bulamadığı Zaman Söylediği laf genelde kes ya falan olur Ben Sana neden cahil dedim Sen Diyorsan ki gitmeden nasıl öğreneceksin diyorsun bu laf cahilce değil mi sence nasıl mı öğrenecek boş alan trafiğe kapalı yerde sürerse zamanla öğrenir sonra da sınava girince kazanma ihtimali yüksek çünkü önceden sürdüğü için ama hiç araba sürmeden direk Ehliyet sınavına girerse Kaybetme İhtimali çok yüksek bunu demek istiyorum yani demek istediğim Ehliyetsiz de araba sürebilir öğrenebilir trafiğe kapalı yerde sürerse tabi yoksa açık yerde trafik de süremez Yasak
Bak işte birde cahil diyince Kızıyorsun ben sana durup dururken mi dedim bu lafı söylediğin lafa göre dedim tabiki de herşeyi bilmiyorum kimse Herşeyi bilemeZ insan bilgi de sınırlı varlıktır
Cevaba bak Ben Sanki Çok meraklıyım yazmaya bende uğraşamam Hadi bye Sana kötü bir şey demedim birde Kızıyorsun Tamam Cahil Demem Ağır oldu Onun İçin Kusura bakma dedim zaten de dediğim gibi sana demedim cahili yaptığın görüşe göre dedim cahil diye