Son yıllarda gittikçe yaygınlaşan cam filmi konusunda kısa bir aydınlatma yapmak istedim. 1. Cam filmi güneşin yakıcı etkisini keserek arabanızın içini aşırı sıcaktan korurFilmin uygulanış şekli2. Cam filmi arabanın içinin güneşten yanmasını önlediği için klimanızın arabanızı daha kolay Ve daha hızlı soğutmasına yardımcı olurfilm uygulanmayan cam kırılınca böyle dağılıyor3. Cam filmi hırsızların arabanızın camını patlatarak birkaç saniyede birşeylerinizi çalıp kaçmasını önler. Filmden dolayı cam hen çok daha zor kırılır, hem de tuz buz olup dağılmaz, hırsız filmi bir bıçakla kesmediği sürece içeri elini sokma imkanı olmaz. Hırsızların büyük çoğunluğu camı patlattığı andan itibaren 3-5 saniye içinde araç içinde gördüğü şeyi alıp kaçar. Büyük çoğunluğu bıçakla camı kesmeye zaman harcamaz.Film uygulanan cam kırılsa bile dağılmıyor4. Cam filmi sayesinde araç içinde mahremiyetiniz korunmuş olur. Son bir bilgi: Arabanın ön camı hariç diğer camlarda film kullanılmasının hukuken bir sakıncası yoktur. Sadece ön camda polis veya güvenlik kuvvetlerinin sürücüyü görebilmesi için filme müsade edilmemektedir. Bunun dışındaki bitin yan ve arka camlarda film serbesttir ve araç muayene istasyonşarında da muayeneden geçmektedir.Film uygulanan camı hırsız bir bıçakla kesmediği sürece arabanın içine ulaşamaz
Çok güzel Bilgilendirici Paylaşım Olmuş 👍😊 Ama ben gene de kendi görüşümü Söyleyim araç da Cam filminin sağladığı avantajlar Bir kere aracın içine biraz daha az güneş girer ondan sonra araç daha güzel karizma durur 👍 Ve son olarak da kimse seni görmez dikkatli bakmadığı sürece cam filmi meraklı insanları meraktan çatlatmak için birebir çözüm çünkü cam filmi olmadığı zaman meraklı insanlar çok Bakıyorlar aracın içine bende meraklı insanları sevmiyorum tamam merak et de herşeyi de merak etme ne demişler fazla merak iyi değildir diye bir söz var fazla merak insanın başına bela açar.
Bu zamana kadar arabama hiç cam filmi taktırmamıştım. Sıcaklardan sürekli şikayetçiydik. Film taktırdık, içim rahatladı. Eskiden acayip takıntım vardı. Cam filmli ikinci el araba aldığımda ön camlardaki filmleri, muayeneden geçmez ve polis ceza yazar diye sökeceğim derdim. Arka camları umursamıyordum.
Ön camda olması zaten gözleri yanıltır, sürekli güneş gözlüğü takarak araç kullanmakta aynı etkiyi yapar, ama diğer camlarda olması dediğin gibi çok gerekli ve faydalı
Hepsi doğru ve güzel tek kötü yanı numarası fazlaysa filmin , akşamları park için biryere yanaşınca pek göremiyorsun aynayı ama büyük bi dert değil tabiki.