Arabalar Cam filmleri çok mu koyu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Üstü kapalıyken sorun değil de sanki açıkken çok karanlık duruyor sizin görüşünüz nedir? Cam filmleri çok mu koyu? Cevapla Film Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Çok koyu bile değil, 2 numara cam filmi takılıysa sorun olmaz. Söktürme kalsın. 0 0 Yorumla
blackindark35 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yazın büyük rahatlık. İçi fazla ısınmaz sakın söktürme. Görsel olarak da iyi koyu film. 2 0 Yorumla
Emir12_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Başardın hadi yine iyisin bro 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neyi başardım Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Soru bahane araba reklamı şahane 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Reklam yapacak olsam gizliden sormazdım Yorumla Geminism +1 yıl Merak uyandırmak her zaman aleni reklamdan daha caziptir Yorumla Soran +1 yıl Film sorayım dedim neler öğrendim eyvallah reis 😂 Yorumla Geminism +1 yıl Olsun olsun fazla bilgi göz çıkarmaz 😂Bu arada kötü durmuyor Yorumla Soran +1 yıl Ya içi gözükmüyor diye bir de tepeyi açınca camları kaldırınca karanlık duruyor diye sormuştum eyvallah Yorumla Geminism +1 yıl Yok yok gayet iyi, güle güle kullan Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yoo güzel duruyor aslinda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin söktüreyim diyordum Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Yok iyi Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok içi görünüyor sorun değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok koyu bile değil, 2 numara cam filmi takılıysa sorun olmaz. Söktürme kalsın.
Yazın büyük rahatlık. İçi fazla ısınmaz sakın söktürme. Görsel olarak da iyi koyu film.
Bencə gayet güzel duruyor.
Başardın hadi yine iyisin bro 😂
Neyi başardım
Soru bahane araba reklamı şahane
Reklam yapacak olsam gizliden sormazdım
Merak uyandırmak her zaman aleni reklamdan daha caziptir
Film sorayım dedim neler öğrendim eyvallah reis 😂
Olsun olsun fazla bilgi göz çıkarmaz 😂
Bu arada kötü durmuyor
Ya içi gözükmüyor diye bir de tepeyi açınca camları kaldırınca karanlık duruyor diye sormuştum eyvallah
Yok yok gayet iyi, güle güle kullan
Yoo güzel duruyor aslinda
Ciddi misin söktüreyim diyordum
Yok iyi
Yok içi görünüyor sorun değil
güzel bence
Camı indir