Usta şöförler nerede? 😎
Kopya ve alıntı bilgi istemiyorum 😄
Kopya ve alıntı bilgi istemiyorum 😄

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Devir daim tıkanıklığı veya soğutma elektromekanik arızaları. Bunun dışında arabaya sadece binip suyuna yağına bakmıyorsan arabada hararet meydana gelir. Bunların dışında radyatör delinmesi gibi durumlarda sıkça yaşanan sorunlardır. Bunun dışında LADA gibi soğuk yerler için imal edilmiş arabalar standart olarakta su kaynatabilir çünkü soğutma sistemleri değişiklik gösterebilir.
Rampalarda düşük vites yüksek devir kulanımı
Radyatör su seviyesinde azalma
Radyatör fanının çalışmaması
Termostatın arıza yapması
Su pompasının arıza yapması
Radyatör hortumlarında kaçak
Bunlar geliyor aklıma
Cevap
16Cevap
Aksamların düzgün çalışmaması yüzünden motor olması gerekenden fazla ısınır. ve hararet yapar
Detay istediğinden eminmisin 😃😃
Bananee doğru bildim bikere👸 😀
Tüplü şohbenli arabalar çabuk ısınır yaz sıcaklarında sibop yakabilir buda yarım rektefe yaptırmak demektir contada yra yer neyse müşür bozuktur radyatör suyu yarıdan azdır yağ soğutucu bozuktur yağ soğutucu dişlisi bozuktur haricinde hiçbir araba hararet yapmaz. sqik motorlu fransız ve rus arabaları haricinde bu dediklerim onların motoruna motor demiyorum.
Fan açmaz, müşür arızalıdır, su eksilir hortum yırtılmıştır. Termostat arızalıdır. Bildiğim kadarıyla bir çok sebep olabilir
Batlak boru çatlak radyatör eskimiş motor
Bu arada çok iyi bir şoför olmak iyi bir usta olduğun anlamına gelmez yeğen 😏
Fan acmaz, termostat acmaz, su pompasi bozuktur en kötü ihtimal motor yarik vardir, hava alir, sime ve hararet yapar.
Yoğun trafikte motor çalışır vaziyetteyken sık sık dur-kalk yapmak (eski araçlarda çok oluyor)
Filtre kirliliği , yüksek devir , bozuk veya suyu zayıf radyatör
Radyatör tıkanması, su pompası arızası, devirsiz kullanıma bağlı hararet, termostat arizasi
Devirsiz kullanmak. aksam olarakda etkileyen var tikali ratyator. verimsiz tevirtaim pombasi.
Yüksek devir ve eski radyatör
Termometre bozukluğu
Havalandırma kısmında arıza
Yorumları okumaya geldim...🤭
Radyatör delikti akıtıyodu servise kadar dayanamadı radyatör patladı, bir baktım hararet sonda, sonuç olarak 10k girdi
Vites değiştirmekte gecikiyorsan motor daha hızlı ısınacaktır.
Termostat, isı müşürü, devridaim pompası, yagsizlik, susuzluk, fan arızası, radyatör tıkanıklığı
Gaza fazla basip motoru bogunca oluyor galiba
Düşük viteste yüksek devirle kullanmak
Soğutma sıvısı azalınca
Arka koltukta kadın olunca tenha yerse kesin ısınır
🤷🏼♀️ 🤣
Arabanın yaşı
Çok gaza basmak. Z
Motor Suyu azdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?