Umarım aranızda böyle biri yoktur. Eğer varsa söyleyin amacınız nedir? Yeşil yanar yanmaz korkana basıyor mesela. Yahu bir dur, sabret. Gereksiz yere kornaya basamasalar keşke. Siz kornayı çok sık kullanır mısınız?
Trafikte her şeye korna çalan şoförlerin amacı nedir?
Uyuşuk adamlar yüzünden insanlar işine geç kalıyor belkide arabada hastası var belki sevgilisiyle buluşmaya geç kaldı adam gibi araba kullanın uyuntu veletlere araba veriyorlar ceremesini biz çekiyoruz
İnsanlar çok stresli , mutsuz , hayyattan keyif almıyorlar. Onları suçlamıyorum. Amma velakin bı gerçek var ki gerçekten gereksiz yere korna basmak tek kelimeyle salaklıktır. Bilmiyorum biliyor musunuz kornanın icat sebebi arabanın önüne atlayan hayvanları uyarmak korkup kaçmasını sağlayıp onlara carpmamaktir. İşte korna çalan kişi de karşısındakine hayvan muamelesi yapıyor temelde. Farkında olmasa da
Taksi ve dolmuş şöförlerini tıbbi olarak incelemek lazım. Işığın kırmızıdan sarıya dönmesiyle onların kornaya basması 10 mikrosaniye içinde gerçekleşiyor. Nasıl bu kadar hızlı tepki verebiliyorlar diye.
En çok tali yoldan ana yola aniden önüme çıkanlara basarım. Çok az yeşil ışıkta oyalanan hemen önümdekine basarım. Gece vakti kesinlikle basmayı sevmem. Aksine sellektör yaparım.
Şöför yozlaşması hastalığı 😄 bizide sinir hastası ediyorlar. Hadi istanbulu anlıyorumda küçük sakin trafiksiz şehirlerdede durum aynı bunu anlamıyorum arkadaşım ne trafik gördünde neyine ne bak sinirlendim yine😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Kimisi hak ediyor o kornayi yandakinile. muhabbet eder telefonla konusur yeşil yanar sarı ne diyor sana hazirlan diye sallamayip hazırlanmazsan arkadan dit larlar