Ben çok farkına varmıyorum ama sevgilim araba kullanırken çok gergin olduğumu ve patlayacak yer aradığımı söyledi. Sanırım trafiğin verdiği gerginlikten kaynaklı biraz sinirli oluyorum. Ama bunu sadece kendimde geçerli olduğunu değil çevremdeki çoğu erkek de olduğunu fark ettim. Sizce erkekler neden araba kullanırken gergin oluyor?
Sevgilim araba kullanırken çok gergin olduğumu söylüyor. Sizce erkekler araba kullanırken neden sinirli oluyorlar?
İşte kimsenin net bir cevap veremediği bir soru daha.
Gün geçmiyor ki erkekler trafikte nazik kibar anlayışlı olsun adam sinyal vermiyor sonra gelmiş bana bağırıyor görmüyor musun diye. Manyak sinyal ver adamlar onu neden yapmış arkandaki anlasın ona göre davransın aracını kullansın diye. Ama yok birden dönerler. Birde şu var bu ne hız sizde ya? Nereye yetişiyorsunuz arkadaş aramdan kornaya basa basa geliyor manyak yetmiyor bir geçiyor beni önümdeki araçları sağlı sollu falan deli gibi gidiyorlar amacı ne bunların ya? Recebin de dediği gibi "Ne lan sizin derdiniz?" 😂
Kaza yapma korkusu yaşıyosun kendini usta şoför sansansan hâlâ acemesin demek oluyor yanındakilerie kendini ispatlama cabası içindesin biraz rahat olun nezaket gösterin işe yaramazsa ozaman gerilirsiniz