Ben sadece 1 defa manuel vitesli eski arabamla karin üzerinde drift cektim. Şimdi normal asfaltın üzerinde çekmek istiyorum hazır babamı Türkiye postalamisken meydan bana kaldı 🙈
Hey driftciler nerde hele bir buraya bakın🙈 otomatik vitesli arabayla nasıl drift yapılır?
Düz sıfır çiz yanlamak riskli sıfır çizmek için direksiyonu tam kır sağa ya da sola sonra asıl gazı kökle (tabi esp kapalı) sonra direksiyonu bırak toparlasın kendini ardından tutup tam tersi yöne kır benim tavsiyem hiç yapma yazık f10'a 😀
Önceden arabayı yavaş kullanıp yolu keşfet nerede drift yaparım, nerede nasıldır yol bu trafik belli olmaz Diyelim yolu buldun, tenha bir yol, tatlı bir viraj var vs Ondan sonra yola bir sürü muz kabuğu at 😁😁😁
Keskin bir viraja gireceksen manuel modda direksiyon biraz fazla kırıp anı olarak düzeltip gaza yüklenip direksiyonu kontrol ederek yanlayip dönebilir sin.
Araç dururken manuel modda birinci vitese ani yüklen ve direksiyonu kır bir tur. Olduğun yerde dönersin.
Viraja girerken elfirenini çekip direksiyonu kır daha sonra yarın bırak el frenini gaza yüklen yine kayarak dönersin.
Boş bir alanda pratik yap yoksa araç kıç atabilir yoldan çıkıp kaza yapa bilirsin.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bos bir asfalta yapacağım spor moda alip esp kapatıp 1ci fiteste daha önce karin üzerinde yaptığım için direksiyonla az çok napacagimi biliyorum ama gazi ve freni nasıl kullanacağım onu bilmiyorum