Arkadaşlar salona antrenmana giderken arabayla gidince bazen park sorunu oluyor ve bunun önüne geçmek için ufak çaplı bir motosiklet almaya karar verdim.. Mondial drift l de karar kıldım sizce alınır mı?

Alınır
Alınmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Alınır evet
Koca popon o kulusture sigacakmi 😂
Profilimde prim yapmaya doyamıyor aw dönmesi 🤣🤣
Dönme dolap bile senin kadar döneni görmedi lan * ... eşeği seni 😂 😂
Sen numaranı yaz lan 😂adamsan bacını bir elliyim
Mesaj kabul eden cesur bir kadın olsan buradan bile iş çoktan bitmişti hatırlatırım burada prim yapma mesaj bile almıyorsun kapalı ne iş?
Abla sen gaysın ya arkadan vermek cidden acıtır yaaa kıyamam çok mu bindiler sana ağlama i. bnecim ağlama acıttılar mı senin canını
😂😂😂 açık adres soran sık delisi şimdi numarasını vermiyor * kodumun penis sevdalısı seni 😂
Senin gibi sık emenlerin mesajını almıyorum arkadan yemiş yemiş doymamış güzel kardeşim 😂
Teyze 😂😂😂 ben senden başka veren göremiyorum 6 aydır oturamiyorsun koca kıçının üstüne baksana 😂 birde ben vurmayım sana 😂
Ben sana açık adresini numaranı gerçek adını soyadını ver dedim ve sen lafı çevirdin ben hala sözümdeyim hala diyorum ama sen bu sitede bile mesajı kapatmış bir korkaksın ben diyeceğimi dedim gerisi sende korkak değilsen yaz dedim hala da diyorum laf kalabalığı yapma icraat yap adamsan
😂lan dlyrak sen kimsin sen numaranı yaz buraya sik sevdalılarına kutu yok bizde arkadan vermek istiyorsan numaranı yaz 😂 çene ishali olmuşsun 😂
A kodumun Kütahyalısı seni 😂
Dovecem oldurecem güzel kardeşim
Anca o.. Pu olarak konuşuyorsun hala boş sıkıyor ve reklam yapıyorsun 😃 instagram verdim sana senle alakalı herşeyi bekliyorum oraya burada sallamakla olmaz hiçbir şey anca laf çevirirsin sen gel işi ciddiyete dökelim sanal bebe.. Boş lafa vaktim yok gel real olarak erkeksen hatta ben geleyim dedim hala bekliyoruz ve zaten beklemeye devam edeceğiz beklemeye gerek de yok sen adam olamadığın için icraat yapamıyorsun
Lan memleketsiz kardeşim bekliyorum seni boş lafa yapacağına icraat yap seni kütahyada sokaktaki çocuklar bile karısı yapar
Ulan senin adın bile kullanıcı adın bile travesti ismi be senin neyini ciddiye alalım ş. siz tosbağa
😂lan Kütahyalı vatansız numaranı ver numaranı boş ver bana kendinin olmayan instayi veriyorsun yalan konuşup korkak olma 😂 seni aletime yüzük yapacam
Konu adamlığa geldi sen kalk SG git pembe sütyen tak şişko ib ne seni 😂 o çocuklarla seni seks kölem yaparım ağlarsın ensest şişko seni
Ben adam gibi diyeceğimi dedim aç köpek kendini adam gibi göstermeye kalkma ne ayıp.. İnstagram Doğrulanmış hesap herkes tanır bilir beni senln gibi ka. hpe avratta prim yapmaya çalışır böyle ne kadar ucuz ve eziksin lan sen s.. Git işine hadi ırkı sütü bozuk. P. ç
Laf yapma abla icraat yap hadi uza sen benden prim yapamazsın..
😂😂😂lan babanla düzgün konuş harçlığını ben veriyorum anani ben gibiyom nasıl konuşuyon lan dağ sicani seni 😂 instaya elalemin hesabını vermeye utanmiyormusun sen delikanliysan numarani yaz erkek olmadığın ambiti olduğun için yazmamam normal kelime oyunu yapma o yuzden 😂vatansız 😂 PKK'lı oc seni Suriyeli çıban seni
Sen anca laf yaparsın biz gerçekleri yaparız g. tten bacaklı domuz yavrusu seni mesajları g. t korkun olduğu için kapatıyorsun s. rler diye bilmiyoruz sanki eşcinsel birey seni.. Sen kendi g. tün den bile korkan bir gaysın
Lan o.. Çocuğu hala konuşuyor yaa ben sen değilim elalemin hesabını vereyim vatansız olan sensin kimin kasığından düştüğün bile belli değil primci o çocuğu
😂😂😂😂sen numaranı yazsana amdeligi seni. Boklu taharet musluğu seni 😂 sen kendin zavallı olduğun için numaranı yazmaz küfür edersin buradan anca ben gotunu sktm domuzlarin mesajlarını açmıyorum 😂
Ulan zavallı olan korkak olan sensin be hem primci hem kardeşim daha seni s.. mek için ne kadar detay vereyim lan
Bunu alacağına CBF al daha iyi
Başlangıç içinse alınır
Başlangıç için değil park sorunundan kurtulmak için
Alınır da kronik sıkıntıları var araştır almadan
biraz kaliteli bişey al bence
Alınır rahat motor
Selesi eski mh serisine göre daha konforlu görünüyor ama kullanıp test etme fırsatım olmadı daha
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!