Vw scirocco hastası biriyim ve cok sükür mükemmel bir araca sahibim :) Araca sahip olmak isteyenler hakkında bilgi almak isteyenlerin sorularını yanıtlayabilirim :)
Benim Aslan oglum :)
VW Scirocco Severmisiniz :) ? Rocco hakkında soruları alalım?
Güzel araba; ama tarzıma uymaz. Hayallerimde SW, MPV ve 2 yılda bir muayeneye giren "Hususi Otomobil" ruhsatlı hafif ticari araç, sadece İstanbul'u gezmek için de ufak tefek elektrikli araba var.
Gereksiz yere pahalı bir araba olarak görüyorum bunu tek kapı olması biraz sportif görünümü olması gibi gerekçelerle fiyatını gereksiz yere yukarı çekiyorlar parasının arabası değil gözüyle bakıyorum ama herkesin zevki herkesin parası kendine bana ne
Tabiki 2015 Model Makyajlı Kasa 1.4 TSI, CTH Motorlu 160 Beygirlik Turbo+Supercharger beslemeli. Cam tavan led far dsg vites. Aracımda Stage 1 yazılım mevcut Şu an 210 PS 300 Tork gücünde. Ve goruldugu gibi komple R Modifiyeli. Sehiriçi Sakin kullanımda 7 8 litre, sehirdısı 5 5.5 litre yakıt tüketimi var. Agresif kullanımda sehirici 10 litre sehirdısı 7 8 litreyi bulabiliyor.
scirocco ve leon farklı segmentlerde bir arac aerodinamigi motoru sekli semaliyle bambaskadır istanbuldaysan gel roccomu gör kararın roccodan yana degişecek :)
O zaman araba ya senin değil ya da arabayla gezmiyorsun bu arabanın ya mi Scirocco’nun çevirilmeme imkanı yok ben rent a car işi yapıyorum bilmeyen biri değilim
Araba benim , Youtubede bir cok videomda mevcut araba hakkında, Torbacı arabası degil, Makyajlı kasa roccolar genelde cevrilmez eski kasa roccolar cevrilir torbacı arabası diye, Arabamlada oldukca fazla gezerim 1 2 kez cevirmeye girdim genel rutin ehliyet ruhsat verip devam ettim. Her rocco cevrilcek diye bir kaide yok. Makyajlı kasaya pek dokunmazlar.