Arabalar Merhabalar mercedes cle 350 mı yoksa audi a7 sizce hangisi? Amphitryon Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Değerli arkadaşlar görüşleriniz ile yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.. Merhabalar mercedes cle 350 mı yoksa audi a7 sizce hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kotukizzx Takip Et Master Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Benim için ikiside değil ama kalbinden gönlünden hangisi geçiyorsa onu seçmelisin doğru kararı o zaman verirsin 😊 1 0 Yorumla
Sezayalan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 85% +1 yıl İç dizayn audi, dış cle. Auidi bir tık onde. Hangisini alsanda memnun kalirsin 1 0 Yorumla
TayfunAknc Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl CLS*CLS ile A7 rakip evet, ben olsam A7 alırdım.Ya da eski CLS63. 1 0 Yorumla
venustheplanet Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl Mercedes bence 1 1 Yorumla Amphitryon +1 yıl Sağol kardeşim 👍 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,7b cevap paylaştı. Audi A7. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim için ikiside değil ama kalbinden gönlünden hangisi geçiyorsa onu seçmelisin doğru kararı o zaman verirsin 😊
İç dizayn audi, dış cle. Auidi bir tık onde. Hangisini alsanda memnun kalirsin
CLS*
CLS ile A7 rakip evet, ben olsam A7 alırdım.
Ya da eski CLS63.
Tabiki audi sadece a7
Mercedes bence
Sağol kardeşim 👍
Ikisini de tanıyan biri audiden şaşmaz
Audi A7 her türlü
Audi A7.
İkiside değil
Okadar paramız olmadığı için hiç araştırmadık
Benlce 520 bmw
Audinin kölesiyiz