Arabalar BMW İ4 mü? MERCEDES C200 mü? Hangisi Şu Anda Alınır? bulutdduman Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 4 kişilik bir aileyiz, maddi açıdan sıkıntımız yok. Sizce hangisini önerirsiniz? BMW İ4 mü? MERCEDES C200 mü? Hangisi Şu Anda Alınır? Cevapla Öneri Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. mercedes alırdım ben 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Arabalar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mercedes C200 diyorum ben hayırlı olsun şimdiden. 🙏🏻 1 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl eğer sadece ikisi ise seçenek kesinlikle mercedes. bmw sanayi arabası 1 0 Yorumla
darkimperrior Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl elektrikli araçla uğraşabilirim diyorsan i4 al. bir anlık gazla mercedes eqs almıştım 4. ayda sattım dayanamayıp o yüzden c200 derdim ben. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
mercedes alırdım ben
Mercedes C200 diyorum ben hayırlı olsun şimdiden. 🙏🏻
eğer sadece ikisi ise seçenek kesinlikle mercedes. bmw sanayi arabası
elektrikli araçla uğraşabilirim diyorsan i4 al. bir anlık gazla mercedes eqs almıştım 4. ayda sattım dayanamayıp o yüzden c200 derdim ben.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!