Kadınlar genellikle hactback araçları tercih ediyorlar. Çünkü hem kullanımı kolay hemde konfor açısından oldukça rahatlık sağlıyor. Mini Cooper kullanan kadın sayısı da oldukça çoktur.
Mini Cooper en çok kadınlara mı yakışıyor? Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...# gadasından sevgilerle 🤗
Mini cooper denince aklıma direkmen italyan iş filmi geliyor. Oradaki araç kullananlar genelde erkeklerdi ama kadın şoför de vardı. Bence Kadın-Erkek diye ayıramayız, ehr iki tarafta sürüyor araç çok tatlı olduğu için bence herkese yakışıyor.Çok çekici ve motor olarak performansı güçlü bir araba özellik cooper s arabaları cidden efsane Bmw motoru olduğu için üstünde kasa le harika uyum gerçekleştiriyorlar. Sonuç olarak cooper her iki tarafa da çok yakışıyor. #ZlatanRed
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
En çok kadınlara yakışır. Ancak bu Mini Cooper'ın kadın arabası olduğunu göstermez.
Sadece Mini Cooper'lar değil, Ford Fiesta, Renault Clio-4, SUV kullananlara da yakışıyor. Beni en çok şaşırtan da Renault 12, Fiat Doblo kullanan kadınlar... Bir erkek tanıdığım da Mini Cooper kullanıyor. Daha 1,5 ay önce aldı.
Hacktbackmidir ne onu bilmem ama guya kucuk olursa minnos durur hem kolay park ederim diye dusunuyor bazilarimiz yinede park edemiyoruz 😬 ama evet daha cok kadina yakisiyo
Kanka zaten Cooper kullanıcılarının cogu kadın :) Minik diye sirin geliyor alıyorlar ama ben scirocco kullanan kapalı kızda gördüm birlikte gazladık hatta :)