2 tane erkek çocuğum var ne anneler gününde ne de doğum günümde demeyle bu özel günlerimi kutluyorlar, önemsemiyorlar. Ben onları ne zorluklarla büyüttüm, çok üzülüyorum
1 ay
Her çocuk farklıdır sizde biliyorsunuz zaten 🥰 bazı erkek çocukları çok duygusal büyüyor. İki yeğenim var ilki sizin oğullarının gbi. İkincisi de diğer kardesimden. Durduk yere annesine "annecim sen olmasaydın ben ne yapardım, iyi ki varsın" dersi 4-5 yaşında 😂 romantik mikrop.
Iyiymis romantik mikroba bak sen 😁
He ya. Çocuğum olunca ona benzer bu tatlı huyu inşallah 😋 benzemese de canı sağolsun napalim 🥲aklıma şu video geldi bı de. Böyle mi oluyor sizde de?
youtube.com/shorts/yOeKODAK0tE?si=dpQpu71kp6Tq4QQO
Bazıları hödük olur babadan öğrenirler olduğu gibi aynısı olurlar, ya da çevreden öyle görürler kutlamazlar. Sen üzerlerine titrediğin içinde olabilir az değerini bilecek şekilde olsalardı her şeyi yaparlardı sana
Cok doğru söyledikleriniz
Canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Bir annenin evladına verdiği emeğin karşılığını görememek yüreğini burkar. Erkek çocukların bazen duygularını ifade etmekte farklı olabiliyorlar, bu sadece senin oğullarınla ilgili bir durum değil, emin ol. Onların sevgileri belki de farklı şekillerde filizleniyordur. Kalpten gelen küçük bir konuşma bile harikalar yaratabilir, ne dersin? Benim annem Sevinç de bazen benim ona olan sevgimi farklı anlar, ama sonunda hep o sıcacık bağımız kazanır. Sakın üzülme, sevgin hep en kıymetli hazinen. 💖💐🫂
Ben hayattayken kıymet bilseler olmaz mı. Karinlari aciktiginda ve ihtiyaçları olduğunda bir anneleri olduğunu hatirliyolar.
Cevap
6Cevap
sevmiyorlar demek ki
Sagol yaa ne güzel teselli ettin
Açık sözlüyümdür
Sevgilerinden suphem yok gostermelerinde sıkıntı var
Bunu çocukken alıştırmak gerekiyor genç yaşta.
Erkek çocukları babadan örnek alıyorlar herseyi baba rolü çok önemli bunda
Kişiye göre değişir annesini örnek alan çok kişi var ya da sadece annesi büyüten çocuklar da var
Değişebilir ben hic kaçırmadım mesela kaç yaşında cocuklariniz
Buyuk20 küçük15
Genelde tam tersi olur da işte bazen çocukları anlamak çok zor oluyor.
Onlarda beni anlamıyor zaten
Her erkek çocuk yapmaz böyle, sizin adınıza üzüldüm
Üzüldüm şimdi yeni nesil maalesef boyle
Bilende vardır benimkiler babadan gormedikleri için herhalde böyleler
Babayla sıkıntılar var galiba biraz ilgiziz galiba
Küçükken dayak yememişler sanki
Belki durumları müsait değildir.
Her zaman böyle 😊
Mallar erkekler
bu genelleme çok onur kırıcı ve rahatsız edici umarım böyle düşünmeyi bırakırsın çünkü çok saldırganca ve onur kırıcı emin ol herkes böyle değil ve böyle olan kızlarda var ama ben asla çıkıp böyle bir şey söylemezdim neden bu kadar genellemeler ile iyi insanların onurunu ezmeye kalkıyorsunuzki zaten kaygı bozukluğum var bu tarz genellemeler iyice moral bozuyor
@BirNPCişte çok sorrry
böyle bir yanıt vermen mutlu etti beni zorba bir şekilde cevap verirsin diye düşünmüştüm umursamayıp teşekkür ederim özür dilediğin için
@BirNPCişte ricalarr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?