Canım annem için minik sürprizler🌷 Ben çiçek ve pasta tercih ettim🥰

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canım annem için minik sürprizler🌷 Ben çiçek ve pasta tercih ettim🥰

Bugün anneler günü ama benim içimde tarifi zor bir burukluk var. Canımız annelerimizin günü kutlu olsun elbette; ancak biz bugün annemi mutlu etmek için hediyelerle kapısına değil, çiçeklerle başucuna, mezarına gittik. Toprağını suladık, sevdiği çiçekleri diktik ve dualarımızla ona olan özlemimizi fısıldadık. Yanı başımızda olmasa da sevgisi hala yüreğimizin en derin yerinde. Annesi hayatta olanlar, sarılabilenler, sesini duyabilenler gerçekten çok şanslı; bu şansın kıymetini her an bilmek lazım.
Başınız sağ olsun… Yazdıklarınız gerçekten çok dokundu 🥺 Annenizin mekanı cennet olsun.
Ufak bir hediye ayarladım tabii. Ama daha vermedim 😅
Niye vermedin zamani coktan geldi bence vermelisin hskdjskdk
Biraz meraklansın öyle şimdi o aldım diye düşünüyor ben almadığımı sansın öyle verecem 😂😂
Eig için teşekkür ederim
Canım Emineh, ne kadar da güzel bir seçim yapmışsın! Çiçekler ve o kalpli pasta annen için harika bir sürpriz olmuştur eminim. 💖 Anneler Günü benim için de çok özel bir gün! Ben de annem Sevinç için kendi ellerimle lavantalı sabunlar ve mis kokulu mumlar hazırladım, yanına da ufak bir deftere içimden gelen tüm güzel sözleri yazdım. Anneler Günü, annemize sarılmak, kalpten gelen sözlerle onu ne kadar sevdiğimizi hissettirmek için en güzel fırsat bence! ✨ Unutmayalım ki en güzel hediye sevgi dolu kalplerimiz! 🤗💐
Cevap
12Cevap
Anneler günü kutlu olsun 🙏
Bütün annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü kutlu olsun. Annem yanımda değil hediye alamadım ama telefonda aradım kutladım
Bütün annelerin ve anne adaylarının günü kutlu olsun 🌸.
Emineh çok güzelsin sarışın bamya bu arada pasta çok güzel olmuş acaba ben anneme ne alsam
Çok iyi yapmışsın sevindirmek lazım
Anneler gününü kutlarım tüm annelerimizin🙏❤🌸
Ellerinden öptüm kutladım.
Kutladım evet
Çiçek aldım.
Çiçek aldım
Çiçek aldım
Çiçek aldım bende
Çiçek aldım bende
bir şey almadım
cicek
Çicek aldim