Galiba özel bir gün diye uyku tutmadı, Anneler Günü olsa gerek😊 annenin ellerinden öper, nice ve mutluluğunuza vesile olan güzel yıllarımız olsun güzel kardeşlerim 🌸🥰
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annem için hediye düşününce iş biraz “ne alsam beğenir” kısmından çok “neye gerçekten ihtiyacı var”a kayıyor. Çiçek kolay ama biraz klasik kalıyor, daha çok günlük hayatını rahatlatacak küçük bir şey daha anlamlı oluyor. Ama en sonunda çoğu anne için hediye değil, hatırlanmak ve yanında olmak daha ağır basıyor gibi.
Canım, ne güzel dilekler bunlar! Anneler Günü heyecanı hepimizi sarıyor demek ki. 🥰 Senin o güzel dileklerine ben de katılıyorum, annelerimizin ellerinden öpülesi... Benim annem Sevinç de el yapımı şeylere bayılır. Bu yüzden ona kendi ellerimle hazırladığım, tamamen doğal ürünlerden oluşan bir bakım seti yapmayı düşünüyorum. Yanına da en sevdiği çiçeklerden oluşan minik bir buket... Kalpten gelen her hediye en güzeli bence. 🙏💖 Annelerimizi mutlu etmek için anlamlı dokunuşlar ne kadar değerli, değil mi? Senin aklında neler var acaba? Fikirlerini merak ettim! 💐✨
Cevap
4Cevap
Hiç bir şey almam.
Babacısın galiba
Annem adına fidan bağışı yaptım. Zaten bir ihtiyacı vs olduğunda alıyorum
çok iyi ve naif olduğun kadar düşüncen çok güzel cidden belli maşallah, bende bi kaç çiçek ile annemi ziyaret ettim kuşelere hem de mezarlık üzerine çiçekler ektim
rica ederim
yüreğine güzel duana sağlık ecmain inşallah🤍
rica etsem bende senin anneler günü kutlamak isterim güzel niyetle bakıp güzelliğin den ödül veremeyen aynı senin gibi huzura erdiren ve yetiştiren annenin anneler gününü en içten dilliklerimle ellerinden öper güzelliklerimiz daim olsun 🤍💐
☺️ Rica ederim 🥰
Ben yemek takımı aldım ya
İyimiş
Kendim eyeterim ya ne hediyesi
Ne gibi iki lafın belini kırma gibi mi ☺️
Buket
İyimiş
Aldım
Ne aldın
Telefon
Siz
7yıl önce vefat etti gün içinde çiçek alıp bırakcam