Alışveriş & Hediyeler Anneler Gününde annenize ne hediye almayı düşünüyorsunuz? Güll1234 Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bilindiği üzere 9 Mayıs yaklaşıyor siz bu günde annenize hediye alacak mısınız?Alacaksanız ne tür bir hediye almayı düşünüyorsunuz? Anneler Gününde annenize ne hediye almayı düşünüyorsunuz? Cevapla Hediye Soruları Anneler Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Râyîza Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kıyafet başörtüsü alamıyorum, kendisi hiç birşeyi beğenmez, çok çekiyorum bu durumdan ne aldıysam benlik değil deyip, değiştirmiştir.😅 En son cüzdan almıştım ama bu sefer orkide almak istiyorum 🌼 0 1 Yorumla Râyîza +1 yıl Teşekkürler 🍀 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Buradan fikir alırım belki @gull1234 😊😊 0 3 Yorumla Güll1234 +1 yıl Tabiki 🌺 Yorumla persordinary +1 yıl 🌺 Yorumla persordinary +1 yıl Eig için sağol Yorumla
Ümitsizimişte Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Annemle babam ı çizmeyi düşünüyorum kara kalem olurmu acaba? 1 0 Yorumla
Carolie Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gerçekten az kaldı ve ben hiç düşünmedim ne alacağımı 😔 0 0 Yorumla
ponçikkız0056 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bilmiyorum yaaaa 0 1 Yorumla Güll1234 +1 yıl Bende :( Yorumla
ummutümitli Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl hiçbişey almıyorum. ahlaksızlıklarından bıktım 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar