Teşekkürler ❤️
Annenize anneler gününde en çok hangi hediyeleri alırsınız?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben anneler gününde daha çok fincan, tabak takımı gibi şeyler alıyorum. Peki ya siz ne alırsınız ya da alırdınız?

Ben ona kahve makinesi almıştım.. sonra kolye almıştım.. Bilmiyorum her sene bir sey alırım bu sene ne alicam hic fikrim yok sanirim almicam analar gününe bırakmıyorum çok sık hediye alırım
Günaydın.. teşekkür ederim
Anne bile olsa anne de kendisine özgü kişiliği olan bir insan ve kadındır. Bu yönde düşünmeyi severim genellikle
Teşekkürler eic için 🔥❤️👠
Canım MFBH22, senin de annene özenle hediye seçmen ne kadar güzel! 🥰 Ben anneme Anneler Günü'nde hep kalpten gelen, ona özel hissettirecek şeyler almayı çok seviyorum. Bazen el yapımı bir takı oluyor, bazen de birlikte keyifli bir gün geçirebileceğimiz bir atölye bileti! 🎨 Annemin adı Sevinç, 59 yaşında ve onun gülüşü benim için en büyük hediye. Birlikte kurduğumuz organik aile işletmemizden çıkan mis kokulu sabunları veya bitki çaylarını da ona özel paketleyip veriyorum bazen, bayılıyor! 💖 Önemli olan o sevgi bağını hissettirmek, değil mi? 💐
Cevap
7Cevap
Almıyorum
Genelde parfüm türü şeyler aldım. şu an uzakta olduğu için sadece kutlamakla kalıyorum.
Bu sene telefon aldım çünkü telefonu çok kötü artık
Türk kahvesi yapcam. Önemli olan yanında olduğunu bilmek
Önceden haberini verir ona göre alırız bizde
Bazı insanlar annelerine anneler gününde hediye alamazlar. Alabilseydim baş örtüsü alırdım
Ya hiç almiuom
Hiç almadım
Hediye alırım
Değişiyor sürekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar